1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Zielu, Grudzień 25, 2009.

  1. Zielu

    Zielu Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Witam , mam przerobiona konsolę więc nie mogę podłączyć ją do XBL ponieważ grozi mi ban nawet jak będę grał z oryginalnymi grami , a jak wymienię napęd na nowy nie przerobiony to będę mógł śmigać po necie??
    Proszę o pomoc, z góry dziękuje i życzę wesołych świąt.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Tego nikt nie wie na 100% mozliwe ze w dashu zostalo juz zapisane ze miales przerobiony naped i zostala oflagowana konsola takze wymiana napedu na oryginalny moze nic nie dac.

    Zawsze mozesz zaryzykowac ;)
     
  4. Zielu

    Zielu Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    A od czego zależy ten dash?? A ryzykować nie chce za bardzo ponieważ szkoda mi dysku ;D
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    dash to to menu w konsoli :p jesli nie laczyles sie z netem to po wymianie napedu i wgraniu oryginalnego fw bana na 99% nie bedzie, pare osob juz tak robilo.
     
  6. Zielu

    Zielu Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    No to dobrze :D bo zamierzam kupić sobie nowy napęd do xboxa i wymieniać ;D
     
  7. damiano193

    damiano193 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tylko bedziesz musial caly czas zmieniac klucz napedu bo inaczej Ci nie zadziała to przecież ludzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum