1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez yondaime332, Marzec 2, 2010.

  1. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ostatnio miałem kilka problemów z napędem - Po włożeniu gry nie widział jej, po włożeniu jeszcze raz już odpalił, podczas gry w BC po ok. 30min wyskakuje błąd że nie może odczytać płyty (przetrzyj szmatką lub uruchom konsole ponownie). Więc czy mój napęd zaczyna się psuć czy po prostu nagrać jeszcze raz grę ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Może to być albo jedno i 2, ja stawiał bym na to że płytka jest licha, nawet jak jest na tak zwanych płytkach "guru", czyli werbatimkach, to nie znaczy ze każda jest takiej samej jakości.

    Takie pytania najłatwiej odpowiedzieć sobie sami, sprawdź i nagraj gierkę jeszcze raz.

    Jeśli nie to to znaczy że czytnik Ci szwankuje.

    Po za tym nie napisałeś czy tak jest tylko przy tej gierce, czy przy każdej.

    Nikt nie jest cudotwórcą i na odległość moze tyle ile może przekazać każdemu z osobna!
     
  4. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak by co to nagrywałem na verbatimach z prędkością 2,4.
    Spróbuje nagrać jeszcze raz bo dziwne sprawa po ok 1,5h gry przy jednej misji wyskakuje mi błąd - gdy chce odpalić grę jeszcze raz błąd wyskakuję w prawie tym samym fragmencie gry :/... jak narazie tylko w tej grze
     
  5. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    No to jeśli w tym samym miejscu, to tym bardziej widać błąd po stronie płyty.
     
  6. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Sprawdź tę nagraną płytę ABGX czy nie ma błędów podczas odczytu, jeśli będą występować wina po stronie płytki
     
  7. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    W ABGX wszystko zielone
     
  8. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ale obraz z dysku czy wypalona płyta?
     
Wczytywanie...

Poleć forum