1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez schaolin360, Kwiecień 6, 2010.

  1. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam kupiłem przerobioną konsole (Ix 1,5) i mam mały problem z napędem. Niektóre gry chodzą bez problemu a z niektórymi jest problem i wyskakuje komunikat aby przetrzeć płytę miękką ściereczką i obojętne czy wkładam oryginalną grę czy kopie zapasową, wyskakuje zawsze ten sam błąd, a sprawdzałem u innych kumpli i te gry chodzą normalnie! Myślicie że jakbym dał napęd do czyszczenia to pomoże czy lepiej uzbierać kasę i kupić nowy napęd ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Na początek trzeba przeczyścić napęd, laser.
    A najlepiej wgrać iX LT 1.1
     
  4. Czaki_S_W_A_T

    Czaki_S_W_A_T Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    PSP+WII :D Falcon Sprzedany :D
    Napęd ci pada , zbieraj kase na nowy lepiej :D
     
  5. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli co w końcu lepiej przeczyścić czy nowy napęd ??
    Jak bym wgrał iX LT 1.1 to myślisz żeby to coś pomogło ?
     
  6. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    eee... nie baw się w wgrywanie LT bo to nic nie da (gdyby ci iX nie pasował to wtedy ewentualnie)... w tym przypadku albo skalibruj laser albo kup nowy napęd
     
  7. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok dzięki a jak mogę skalibrować napęd w xboxsie ??
    Dobra znalazłem na forum jak to się robi ale wolę się w to nie bawić, zna ktoś jakieś serwisy gdzie takie coś robią ??
    (mowa o kalibracji napędu xbox360)
     
  8. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    poszukaj na allegro napewno cos znajdziesz
     
  9. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Właśnie szukałem na allegro i nie umiem znaleźć ;/
    Ale nic i tak raczej kupie nowy napęd :)
    Pozdro!
     
Wczytywanie...

Poleć forum