1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nobad, Lipiec 17, 2010.

  1. nobad

    nobad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż mam teraz przerobionego X'a i gram w pirackie gry bez podłączenia do live. Kupiłbym z allegro nowy napęd do X'a i go zamontował, mógłbym wtedy korzystać z live bez obawy dostania bana ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    tak ,robisz spoof i to wszystko (musisz wgrać orgyginalny soft) ,jedyne utrapienie to to że musisz ciągle zamieniać napędy
     
  4. nobad

    nobad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oki, ale z tego co się doczytałem to trzeba mieć jeszcze klucz ze starego napędu tak? Jeżeli mam już przerobiony stary napęd to da sie go jakos wyciągnąc?
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak da się ,podłączasz pod sata w PC
    odpalasz JF i dajesz dummy from ixtreme i gotowe

    .
     
  6. nobad

    nobad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ten spoof na czym polega i jak to wyglada? Jest możliwość podlaczenia 2 napędów? jeden dla live, drugi offline dla piratow? I nie dostać bana?
     
  7. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    no spoof polega wlasnie na 'skopiowaniu' klucza napedu ze starego napedu do nowego,rownoznaczne jest to z tym ze musisz wyciagnac lub jezeli masz klucz napędu i wgranie do nowego napedu firmwaru z nowym kluczem.
    Inaczej konsola nie zobaczy napędu bo klucz zapisany jest w płycie głównej
     
  8. nobad

    nobad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. Dziękuje wszystkim za pomoc. Mam jeszcze takie pytanie, bo teraz mam przerobioną konsolę, później gdy zamontuje nowy napęd abym mógł korzystać z live bez obawy o bana, to mogę korzystać z profilu który mam aktualnie oraz z savów do gier? Czy lepiej wszystko usunąć i utworzyć nowy profil?
     
Wczytywanie...

Poleć forum