1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kuubi12, Lipiec 19, 2010.

  1. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raz czyta gry , raz pisze odtworz dvd , raz pisze zagraj w gre , raz pisze otworz naped a niekiedy wgl jej nie czyta.. jedna gre czyta drugiej nie . wystarczy ze wymienie laser? naped benq , 'kopie zapasowe'
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zatobajestbrat

    zatobajestbrat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    OPEN TRAY ERROR. Po konsoli. przykro mi. nie trzeba było przerabiac
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zatobajestbrat - nie wcinaj sie jak nie masz nic do powiedzenia.

    Ewidentnie szwankuje laser, wymiana pomoze napewno na otworz naped, a co do odtworz dvd to raczej masz stare ixtreme.
     
  5. zatobajestbrat

    zatobajestbrat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale to są w 99% objawy OTE x)
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    wystarczy przeczyszczenie i kalibracja lasera ,w ostateczności wymiana
    plus update iXtreme...
     
  7. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po kalibracji lasera dokup se jeszcze jakiś dysk (jeśli go nie masz), żeby nie męczyć napędu.
     
  8. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    ja miałem to samo, spróbuj skalibrować laser a jak nie pomoże to tylko wymiana napędu
     
  9. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Najpierw wyczyść i skalibruj a jak to nie pomoże to wymiana. Też tak miałem. Lasera nie opłaca się wymieniać bo kosztuje tyle co napęd
     
  10. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    laser 50zl , naped 100zl .

    jak skalibrowac?
     
  11. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
Wczytywanie...

Poleć forum