1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd!

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez gotti151, Styczeń 24, 2009.

  1. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam!
    mam otuż pytanie do was:)
    to tak...moja konsola to arcade z 2006 roku z 15 września;]
    i zawieszają mi się gry.
    wczoraj dokreciłem radiatory...i pograłem 20minut i zwiecha..
    uruchomiłem konsolę otwieram napęd patrze a konsola sie zawiesiła.;/
    uruchamiam znów i swięcą się 3 diody
    odczytuje kod i wychodzi 1023-czyli nie podlaczony napęd DVD a jst podłonczony:)
    czy zawieszanie się konsoli może być przez napęd??

    PS. Panęd jest z 2006 roku samsung przerobiony ixtreme 1.4

    Pozdro. Damian
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. S3Bols

    S3Bols Guest

    masz zwieche bo nie może odczytać gry ;] albo padł napęd albo płyta ma dawna i nie wykrywa napędu
     
  4. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    ;d płyta ma dawna ;d;d:);d
    hmm.. gry są w dobrym stanie praktycznie zero rys;)
    to nie wiem czemu.;/
     
  5. S3Bols

    S3Bols Guest

    bo się napęd odłączył więc jak chcesz odczytać gre ?
     
  6. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    ;):)
    napęd mam podłączony sprawdzałem bez obudowy i z obudową ;]i tez 1023

    a jak uruchamiam xbox to mam chocby taki lekki trzask to jest z napędu napewno...
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Czyli otwierałeś napęd przy uruchomionej konsoli - dobrze zrozumiałem ??

    Po co dokręcałeś radiatory, konsola przed tym zabiegiem dostał rrod'a czy coś w tym stylu ?
     
  8. S3Bols

    S3Bols Guest

    No więc można wywnioskować że napęd padł albo płyta głowna go nie czyta !
     
  9. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    nie otwierałem calo konsole przy wyłonczonym xboxie;]
    dokręcałem radiatory ponieważ myślałem że są słabo dokręcone i sie może zawieszać przezto..
    tak miała bład 1020 i dokreciłem radiatory i wyskakuje że napęd nie podłączony 1023
     
  10. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    i co mam teraz zrobić z tym napędem ?:)jak jest ten błąd 1023......bo chciałbym sobie pograć wkońcu :)
     
  11. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kup nowy i zobacz czy będzie to samo - jedyne rozwiązanie.
     
  12. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    Wiele razy podpinalem konsole bez napedu i nie bylo mowy o rodzie ktory informuje o braku napedu.

    Moze twoj blad to nie 1023 lub 1020 tylko 0102 / 0103. Sprawdz dokladnie. Konsola musi sie obudzic bez napedu a jak wstaje z rodem to masz cos innego
     
  13. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    jak uruchamiam xbox to mam 3 diody nie...wciskam to sync i eyect od dvd to wychodzi
    4 świeca potem 1 potem 4 i potem 2 czyli kod 0102??musz zrobić to z tą gumka?
     
  14. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    Zadne gumki ci tu nie pomogą. Obawiam się, że sam nie wiele zrobisz. Pozostaje serwis który to dobrze naprawi ;)
     
  15. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    ;/;/........a nie idzie sprubować???;)
     
  16. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    Sprawdz P.W. i odpisz na GG.
     
  17. gotti151

    gotti151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    okey zaraz biorę sie do pracy:):) dam znać na pw
     
Wczytywanie...

Poleć forum