1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Matiasik, Styczeń 3, 2011.

  1. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Siemka , mam pytanie : Mój kolega chcę odemnie kupić napęd (o ile się nie myle Hitachi ix 1.6) i czy normalnie mu będzie chodził napęd i odpalał piraty ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nie tylko liteon mu pójdzie
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Oczywiście że będzie działał jednak na dashu Kinectowym konsola wykryje spoof'a i go zablokuje :p
     
  5. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    To czyli mam rozumieć , że mogę mu śmiało sprzedać napęd i będzie mu działało ? On wcześniej swojego napędu nie przerabiał i właśnie odemnie chcę kupić ten przerobiony.
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Umiesz czytać? Napisałem że nowy dash wykrywa spoof napędu na każdy inny bodajże oprócz Lite On'a więc mu zablokuje ten napęd
     
  7. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    i musi wyciagnac dvd key ze swojego napedu i wgrac do twojego inaczej mu nie ruszy
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    co jeden to lepszy.

    Jesli kolega fabrycznie mial hitachi to powinien wymienic na hitachi jesli chce zeby mu wszytskie gry dzialaly. I najwazniejsze - musi i tak przerobic konsola na nowo bo nie wystarczy przelozyc napedu, trzeba go jeszcze sflashowac fw z kluczem z napedu ktory byl w konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum