1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naped

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez poplukasz, Styczeń 29, 2011.

  1. poplukasz

    poplukasz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie czy moja konsola juz jest do wyrzucenia?
    Kumpel powiedzial ze przerobi mi konsole i mu dalem ale niestety powiedzial ze przy przerabianiu cos mu nie poszlo i poszedl dym z napedu i teraz nie czyta plyt.
    Czy moge kupic jakis inny naped i go wlozyc chce zaznaczyc ze niestety nie mam dvdkey
    Z gory dziekuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    A jaki masz napęd
     
  4. poplukasz

    poplukasz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz zrobić spoof ale musisz mieć stary dash i wyciągniesz klucz i wtedy nowy napęd
     
  6. poplukasz

    poplukasz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to chyba kicha bo mam najnowszy dash
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak poszedł dym tzn. że zasilanie napedu zostało odwrotnie podłaczone można to naprawić i odczytac klucz napędu o ile kolega wcześniej go nie wykasował - to nadal tam siedzi ...
     
  8. poplukasz

    poplukasz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak ale ponoc komputer tzn program nie widzi napedu
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    mozesz wyslac do mnie, zobacze co da sie zrobic.
     
  10. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    bo przepalone scieżki i elemęty trzeba naprawić/wymienić i dopiero spróbowac odczytac key
     
Wczytywanie...

Poleć forum