1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

naped

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Wojtek230492, Czerwiec 27, 2011.

  1. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Witam mam pare pytan.
    1.Mam 2 xboxy w sumie 1 kupilem na czesci bo chodzi mi o naped ale jak przelozylem naped to tylko pisze odtworz dvd wiem ze trzeba sciagnac klucz ale jest problem bo tamten naped bym przerobiony i klucza niemam bo ja nie przerabialem wiec jak to mozna zrobic.
    2.Tego 2 xboxa co kupilem na czesci to on wogole sie nie wlacza co moze byc nie tak?? nawat czerwone diody nic a nic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Klucz musisz wyciagnac ze swojego napedu, zeby pozniej go wgrac do tego z tej drugiej konsoli. Bez tego bedziesz mial odtworz dvd
     
  4. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    no dobra a jak to zrobic co mi potrzebne. stary naped to liteon a ten drugi to benq czy jakos tak:D i na starrym naopedzie byla przerobka ixtreme 1.51
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Wejdz w dzial firmware napedow i znajdz temat flash liteon.
     
  6. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Mozesz zrobic sobie takie cos samemu z kabla od zasialania napedu i igly. Poradnik jest na forum.
     
Wczytywanie...

Poleć forum