1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez S4ms0n, Marzec 28, 2012.

  1. S4ms0n

    S4ms0n Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej,
    Właśnie napęd został uszkodzony przez mą siostrę. ( prawdopodobnie jest coś złamane )
    Jest to wersja Slim. Na internecie chciał bym poszukać napędów tylko ni wiem jakich.
    Jest dużo napędów do xbox'a ale domyślam się, ze do Slima pasować tylko będą te za 300zł ? :p
    (DG-16D4S LITEON)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    rozkrecasz i sprawdzasz. Jezeli masz 16D4S to mozesz wymienic naped ale wczesniej musisz miec klucz z tego starego. A jak masz na gwarancji to zobacz moze uda ci sie cos wskorac. Jak masz inny naped 16D5S to niestety musisz czekac az wyjdzie soft do niego i na chwile obecna odstawiasz konsole do szafy. To samo jak masz Hitachi. A najlepiej oddaj kolesiowu co robi flasha slimow to ci bez problemu wymieni naped...
    Pomoglem wiesz co wcisnac...
    Pzdr
     
  4. S4ms0n

    S4ms0n Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko, że piszesz o flashach, softach a ta konsola nie jest przerabiana i nie mam zamiaru jej przerabiać. :)
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ale i tak musisz wgrac fw z kluczem ze starego napedu inaczej nie bedzie dzialac
     
  6. S4ms0n

    S4ms0n Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeśli chodzi o game napędów to tylko jeden jest tak?
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    hitachi 0500 i 0502, 16D4S i 16D4S. Masz nie otwieraną to skorzystaj z gwarancji
     
  8. S4ms0n

    S4ms0n Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Uszkodzenie mechaniczne, nie zaakceptują.
    Z tego co słyszałem od dziewczyny to pudełko z grą upadło na wysunięty napęd.

    EDIT:
    Wpadłem na genialny (w moim mniemaniu) pomysł.
    Skoro jest uszkodzona tacka, to dało by się samą tackę wymienić? Np. wyjąć z jakiegoś innego uszkodzonego napędu?
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no da się jak tylko tacke uszkodziłeś. tylko znaleść dawce. pełno jest napędów po bad drillu
     
  10. msFormat

    msFormat XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    474
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
  11. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Pewnie, że się nada. Dla samej tacki nie opłaca się kupować nówki bo po co :)
     
  12. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zawsze może próbować pokleić o ile miejsce płyty nie uległo złamaniu albo bardzo się połamało:)
     
  13. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    lepiej wymienic tzn wziasc PCB z twojego napedu i wsadzic do tego po bad drillu. Nawet laik to zrobi ktory ma troche pojecia o lutowaniu. kilka kabelkow i po sprawie ;)
    Pozdrawiam i udanego przeszczepu...
     
Wczytywanie...

Poleć forum