1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napędy dvd, dziwne sytuacje

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez slashg, Maj 6, 2012.

  1. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pierwsza konsola

    Miała dash 9xxx, aktualizacja do 13599 nie chciała się powieść, jakiś tam kod stanu. Zmieniłem napęd, aktualizacja się powiodła. Klucz poprawnie zdjęty był liteon 74850c, wsadziłem innego liteon 74850c. Zrobiłem lt+ 2,0, nie czyta gier. Raz wywala białe logo xboxa, na innej płycie wywala chińskie napisy.

    Druga konsola

    Dash 8xxx, zrobiona aktualizacja do 14717, wszystko git, zczytałem klucz przed i po aktualizacji, zgadza się. Konsola 2009, napęd benq(podmieniony, bo napęd 2007). Flash do lt+ 3,0, konsola nie czyta gier. Żadnych chińskich napisów, białch xboxów, po prostu nic.


    Co tu jest grane .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Właśnie w drugiej laser prawie nowy. Niby próbuje grę odpalić, ale po 3 sec wywala do dasha.

    Jeszcze mam 3 konsolę z problemem, konsola 2006, napęd był liteon 74850c, wyciągnąłem go, sczytałem klucz i wgrałem do hitachiego v78, bo taki był oryginalnie i wali mi białe logo xboxa przy odpalaniu gier.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czyli zle zrobiles wgranie(hitachi), pierwsza zly dvdkey, 2 walniety naped pcb

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możliwy jest zły dvd key, jak konsola miała na swoim miejscu wszystkie, nienaruszone plomby? Konsola nawet z pewnego źródła.
    Może coś to pomoże, ale pierwsza konsola dawała klucz bez probowania mpx'a, zdziwiłem się gdyż to liteon.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie chcial update przejsc, czyli byl flash takie plomby to nie plomby... mozliwe ze sam namieszaleś i klucze pomyliles ;). Ztobic rgh i jest jasne

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kod statusu: 3143-335a-1600-2303-c800-0080
    Taki kod waliło.

    Tylko czy na konsoli z dashem 14717 da się zrobić rgh? jak tak to będę mieć 2 konsole, to podeśle je do CIebie.
    Jak się nie będzie dało to tylko jedną :<
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rgh2 da się, gorzej bootują niz w przypadku rgh

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum