1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napędy LiteOn v3 i Odtwórz DVD.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mosakPL, Luty 8, 2011.

  1. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    1. Witam. Czy popsuł się Wam, lub znacie kogoś, komu popsuł się kiedyś napęd LiteOn v3, niemodyfikowany?
    2. Czy mieliście kiedyś po włożeniu płyty z grą błąd: "ODTWÓRZ DVD"? proszę nie mylić z OTWÓRZ DVD.
    3. Mi błąd wymieniony w pkt. 2 wyskoczył 4 razy od 10 miesięcy. Czego to wina?
    Z góry dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak liteon v3 to masz gwarancje zgłos problem na infolinii i ci go wymienią na nowy
     
  5. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Ale jak myślicie, czy jak to wyskoczyło tylko 4 razy przez 10 miesięcy i po wysunięciu i wsunięciu normalnie grę wczytało, to czy już napęd siada? (proszę, nie mylcie ODTWÓRZ DVD z otwórz napęd).
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    problem z odczytem i tyle. Jak 4 razy przez 10 miesiecy to nawet bym uwagi nie zwracal.
     
  7. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    A może ktoś miał takie coś na oryginałach?
     
  8. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ja mam takie coś na oryginałach od czasu do czasu. to normalne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum