1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

napedy xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kornus fcb, Listopad 10, 2010.

  1. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam stary naped do xbox 360 z roku 2006 jest to hitachi model:gdr 3120L kupilem ostatnia xboxa arcade przerobioneg extreme 1.6 i wlasnie mi siadl naped mianowice chodzi mi o to czy jak wsadze ten stary naped hitachi z to bede mi nowe gry chodzily np fifa 11,calll of duty black ops
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Nie jestem pewny czy ci ten napęd wejdzie. Ale jak go włożysz to powinieneś otworzyć te gry
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz zrobic spoof czyli przeniesc numer konsoli ze starego napedu na Hitachi. Na Hitachi wgrywasz iXtreme 1.5 i bedzie smigac wszystko.
     
  5. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    touch! ale jak przeniesc ten numer
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeszcze mam pytanie jak zrobie tego spoof ta bede mi juz te gry chodzily czy jeszcze cos musze zrobic
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Oryginaly beda. Jezeli chcesz kopie to musisz jeszcze wgrac iXtreme do napedu. W wersji 1.5 i wtedy beda dzialac.
     
  9. kornus fcb

    kornus fcb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jeszcze jedno chce zeby kopie chodzily czy moge sobie sam tego ixtrema wgrac jak tak to podaj do tego poradnik jak dasz rady z .gory dzieki za wszystko
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
Wczytywanie...

Poleć forum