1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napedy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez zaku666, Kwiecień 8, 2008.

  1. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Jaki naped dawany jest do wersji PREMIUM? bo ja dostalem BENQ a wydawalo mi sie ze ten BENQ to ten najgorszy do arcade a nie PREMIUMa ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Laska

    Laska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Napedy

    Benq nie jest najgorszy powiedział bym nawet, że jest lepszy od Hitachi LG wiem z własnego doświadczenia miałem core zamieniłem na arcade a w tych premiumach to różnie bywa :p
     
  4. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Napedy

    no ja mam nowke falcona premium i czarna tacka jest.. wiec BENQ.. zdziwilo mnie to , btw czy assasinns creed powinien mi sie tak dlugo odpalac nawet za 2 razem? mam czarny ekran przez dlugi czas (okolo 1 min ) a potem dopiero widac cos na ekranie i sie wczytuje , wina gry czy wina napedu?
     
  5. Laska

    Laska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Napedy

    Mam identyczną sytuację na moim benq w "Arkejdzie" i w dodatku gram na oryginale
     
  6. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Napedy

    cholera do mogl mi dac lepszy naped :'( a inne gry jak ci chodza? bo mi np burnout paradise lub COD4 odpala sie juz tylko po chwili. Ale podczas gry caly czas mieli mieli mieli mieli mieli... (to moja pierwsza konsola^^ zawsze gralem na PC z dysku) to normalne ze naped halasuje?
     
  7. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Napedy

    Nie narzekaj, Benq jest oceniany jako najlepszy i najmniej awaryjny naped w Xbox'ie, a co chcialbys najgorszego Samsunga moze? Ja tez mam Benq i jakos nie rozumiem oco Ci chodzi z tym mieleniem w Burnoucie? Ze czyta z plyty? Normalka. A jesli nie zflashowales napedu to bedzie on glosny, bo kreci sie z predkoscia x12. Ja mam odczyt ustawiony na x8 i jest sporo ciszej.
     
  8. Laska

    Laska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Napedy

    Tak to, że napęd hałasuje to norma z innymi grami mam ok Cod 4 nie muli wczytuje sie od razu reszta też. Ale powiem Ci, że wczytywanie assasina jest też zależne od tego czy masz dysk. Jeżeli masz dysk lub kartę pamięci na której kończy się już miejsce to ją sformatuj gwarantuję Ci że to dużo daje ;)


    PS. 100 Post :p
     
  9. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Napedy

    no mam PREMIUM mam 20gb dysk a konsolke dopiero od wczoraj = nie moglem zapchac , na aukcji mowil ze tez ustawial 8x.. moze to wina plyt? powinny byc idealne bez jednej ryski i odbic palca np? bo cholera kolega mi dal 3 plyty i kazda z jakas skaza :-X (tzn w sensie ryska albo odbicie palca )
     
  10. Laska

    Laska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Napedy

    Jeżeli gra się zacina i są ryski to jej do napędu nie wkładaj bo skracasz tylko jego żywotność staraj się wkładać płyty idealne żeby laser nie męczył się z ich odczytem
     
  11. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Napedy

    gra sie nie zacina , dlugo sie tylko wczytuje assassins , reszta znosnie (burnout, cod4)
    ryski sa sporadycznie na na calej plycie.. ehh no ale dziekuje za odpowiedzi , przydaly mi sie dziekuje

    edit:
    po trzecim wlaczeniu gry gra wczytala sie odrazu (assassins creed) ???
     
  12. artur10a

    artur10a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Napedy

    Mi assasin ląduje sie całkiem szybko nie mam z nim problemów, może to wina płytek lub złego nagrania...
     
  13. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Napedy

    A tez mozliwe, bo jak wiadomo im szybsza predkoscia nagrna plyta, tym wiecej z nia problemow.
     
  14. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Napedy

    predkosc to 2,4 plyty verbatin DVD DL , tyle ze pewnie przez ryski.. ale o dziwno wczoraj jak gralem wczytal sie w pare sec! :eek:
     
  15. jackbauer

    jackbauer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Napedy

    ma ktos moze PREMIUMA z data produkcji marzec 2008? wiem ze sa tam BenQ tylko mam pytanie czy to sa te stare VAD6038 czy nowe DG-16D2S - bo na dniach kupuje x'a i wlasnie nie wiem bo potem chce przerobic a magikiem nie jestem i tego nowego nie przerobie :)
     
  16. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Napedy

    poczytaj troche to sie dowiesz
     
  17. jackbauer

    jackbauer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Napedy

    bardzo madra odp - czytalem i skoro sie pytam to widocznie nie znalazlem odp...
     
  18. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Napedy

    Dobrze ci powiedzial , nie ogladaj tyle seriali tylko szukaj
     
  19. jackbauer

    jackbauer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Napedy

    seriali nie ogladam a ty czytaj odp. ze zrozumieniem
     
  20. x-mato

    x-mato Guest

    Odp: Napedy

    Jezeli masz konsole przerobiona i grasz na piratach to jest oczywiste ze gry wolniej sie wczytuja bo plyty ktore kupujesz w sklepie(verbatim itp) nie sa tak dobre jak plyty z orginalnie nagrana gra
     
  21. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Napedy

    orginalne plytki nie sa nagrywane tylko tloczone !
     
Wczytywanie...

Poleć forum