1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napięcie na plycie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez manial, Wrzesień 13, 2009.

  1. manial

    manial Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bogatynia
    Mam pytanie, mianowicie gdzie bez potrzeby lutowania moge podlaczyc diody do xboxa, ponieważ wkurza mnie odstajacy z za obudowy kabelek przy xboxsie :D pod dodatkowe zasilanie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    bez lutowania? powodzenia. zrobisz zwarcie i po konsoli.
     
  4. manial

    manial Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bogatynia
    mhm w sumie prawda :D ale lutownicy jeszcze nie posiadam :D
     
  5. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    30pln to nie wydatek, a przydaje się :)
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    bez lutowania - to odepnij wtyczkę od wiatraczków
    i tam wciśnij kabelki i potem wtyczkę na swoje miejsce i już :)
    ewentualnie jak nie chcesz rozbierć xboxa to odłącz wtyczkę od zasilacza
    i tam kabelki wciśnij a potem wtyczkę do konsoli
    - tylko sprawdź rozpiskę gdzie jakie napięcie jest !
     
Wczytywanie...

Poleć forum