1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Napisy w Fable 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Szymon9, Grudzień 6, 2010.

  1. Szymon9

    Szymon9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,da się zwiększyć jakoś napisy w tej grze?Jak się da to jak?Bo gdy siedzę na moim wygodnym fotelu to się nie rozczytuje i muszę przesiąść się na niewygodną pufę :( Mam rozdzielczość 1080i.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Pewnie grasz na crt,inaczej nie będzie.
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nie da się zwiększyć napisów... musisz niestety usiąść bliżej
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Nie da rady zwiększyć napisów. Swoją drogą polecam odpalić w 720p lub 1080p.
     
  6. Szymon9

    Szymon9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam tylko HD Ready a nie full dlatego mam 1080i.
     
  7. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Daj na 720p powinno być lepiej. 1080i nie za bardzo pasuję do hd ready.
     
Wczytywanie...

Poleć forum