1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naprawa konsoli przez serwis microsoft

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mactez, Listopad 5, 2009.

  1. mactez

    mactez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Witam ! W poniedziałek wysłałem konsolę a już dzisiaj na xbox.com jest napisane że moja konsola ma status "Repair Complete" . Czy to aby nie za szybko ? Dodam że konsola była z flashem ....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Wszystko w normie ;)
    M$ jedzie hurtowo z naprawami.
     
  4. piksol

    piksol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasto biznesu
    Skorzystam z tematu.Tydzień temu zgłosiłem usterke i niestety miałem co innego na głowie i nie miałem czasu wysłać i się zastanawiam czy jest sztywny czas na dostarczenie konsoli do M$??
     
  5. mactez

    mactez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    chyba nie . Ale jak najprędzej zamów kuriera najlepiej w poniedziałek...
     
  6. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A ciekawe który serwis MS naprawiał bo Czeski mi naprawiał konsole(wymieniał 2 razy)to miałem ją już 5-tego dnia ale jak poleciała za 3-cim razem do Niemiec to nie było jej 13 dni dodam że napęd był sfleshowany za każdym razem
     
  7. dawidoff0

    dawidoff0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wysylaliscie przerobione konsole do microsoftu a skad mieliscie plomby??
    ja mam splaszowany naped hitahi ale mam tez orginalny liteon nie sflashowany moge zawsze przelozyc ale ne mam plomby
    a tak wogole mam kod bledu 0002 czytalem ze jakies zwarcie zasilacz dobry bo sprawdzalem
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak ktoś dobrze przerabia to nie zrywa plomb ;) Ewentualnie można je dostać czasami na allegro albo wystarczy napisać w dziale KUPIĘ i ktoś się znajdzie kto ma;)
     
  9. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Właśnie wystarczy trochę cierpliwości i suszarka a plomba bedzie niearuszona(sam ma trzy na stanie)
     
Wczytywanie...

Poleć forum