1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naprawa xboxa360 premium z rod i pytania dotyczące przeróbki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sonny15x, Październik 24, 2010.

  1. sonny15x

    sonny15x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . Chciałbym zapytać was o pewne sprawy. Otóż 1 xboxa miałem od 2006 grudnia, czy 2007, niepamiętam . Wiem ,że w zestawie miałem Kameo i Viva Piniata i było to na święta , więc chyba 06 , jest to premium 20 gb . i w 2008 go przerobiłem może miesiąc przed upływem grawancji . Napęd Samsung , chyba IXtreme 1,6 .No i dostałem 3rod , miałem może 2 gry pod przeróbkę. Odstawiłem go , bo wiedziałem , że naprawy z tego okresu nic nie dają na dłuższą metę .Po pół roku kupiłem arcade no i go nie przerabiałem . No a w 2009 kupiłem PS3. Dlatego mam bardzo duże zaległości w prawach xboxowych.

    Chciałbym wyciągnąć mojego pierwszego xboxa 360 i go naprawić z Roda.1. Czy istnieją teraz jakieś naprawy , najlepiej bez wymiany płyty głównej które by trzymały dłużej niż rok ??

    2.Czy mając przeróbkę ixtreme 1,6 będę mógł odpalać najnowsze gry ??Czy muszę mieć nową przeróbkę??(Nie zamierzam łączyć się z live) , od tego mam drugiego xboxa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rasam

    Rasam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    odpowiem na pytanie nr 2 ze na ixtreme 1.6 z tego co sie orientuje nie pograsz we wszystkie gry, do najnowszych gier trzeba miec nowa przerobke, ale mysle ze ktos inny jeszcze sie wypowie na ten temat ;)
     
  4. sonny15x

    sonny15x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No proszę pomóżcie, czemu nie mogę uzyskać odpowiedzi?
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Do grania we wszystkie gry potrzebujesz 1.6 NS albo LT przeróbki.
    Jedyna słuszna naprawa to pełny rebailling konsoli. Koszt rzędu 200zł czyli wartość ( a nawet trochę więcej ) Twojej starej konsoli. Czy się opłaca to już sam uznaj za słuszne :)
     
  6. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Reflow, reball, jak chcesz postawić ja na dzień do 6 miesięcy xclamp:> Nowego ixtrema lt (przeróbki) nie musisz robić możesz patchować gry nie tak jak kolega wyżej napisał. Sam dobrze wie że istnieje taka możliwość.
     
  7. sonny15x

    sonny15x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok , a mam problem bo nie wiem jaka to przeróbka . Czy to różnica czy 1,6 czy 1,5???a i czytałem , że przeróbka LT dotyczy tylko tych najnowszych napędów (Liteon i Benq chyba??) , a ja mam Samsung . A i szukam ostatnio tych napraw i rebellingi? są już za 110 . Mnie interesuje naprawa która daje gwarancję na 1 rok . Może iksboks Juchego??Poradźcie gdzie naprawić , bo od czasu gdy wiedziałem wszystko o przeróbkach i xboxie mineło już dużo czasu i nie mam pojęcia.
     
  8. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Ah, mea culpa - zrozumiałem, że chodzi Ci o to, że bez zbędnego patchowania chcesz odpalać nowe gry - bo tak to luz, patchować można ;) rebaillingi za niską cenę to faile. Reflowy też nie zawsze działają jak powinny i tyle ile powinny.
     
Wczytywanie...

Poleć forum