1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naprawiła się konsola.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Johny8564, Wrzesień 26, 2011.

  1. Johny8564

    Johny8564 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema.Jak już pisałem na forum temat ''RROD'' postanowiłem od tamtego czasu wziąść się za konsolę.Wyczyściłem kurz ze środka i wyjąłem płytę z napędu bo eject coś nie działa.No i podłączyłem konsole i gram ok 30 minut u żadnego RRODA.Chłodzenie chodzi bardzo dobrze.Wydaje odrobinę ciepłego powietrza.Wkońcu coś tam się zawsze nagrzewa w konsoli :D Tylko że trochę głośno chodzi.Wydaje mi się że jest to spowodowane pracą wentylatorkami.A tak to wszystko gra jak powinno.Czy jest możliwe że RROD zniknął?Wiem że kiedyś do mnie powróci . Może jakiś kabel źle pod piąłem i wyskakiwał RROD?Pozdrawiam.

    Ps:Jak naprawic 3ROD i E74 - YouTube
    Moja konsola chodzi o ok 50% ciszej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zniknął ale i tak przybędzie, więc się o to nie martw. Nie za każdym razem błąd wywala. Przekonasz się w najbliższych dniach.
     
  4. Johny8564

    Johny8564 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam nadzieje że teraz nie wywali.Teraz tylko chłodzenie poprawić.A błędu nie wywala przez około 1 tygodnia.
     
  5. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Powiedz gdzie mieszkasz ? To prawdziwy CUD ! konsola sama się naprawiła ! Na pewno miało tam miejsce objawienie, już szykuję się na pielgrzymkę !
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    tylko opóżniłeś rroda a konsole się powino raz na rok z kurzy wśrodku czyścić i wymienić paste pod gpu cpu
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Super konsola się naprawiła i co postawisz każdemu co piwie ?? Rrod jest jak rak złośliwy znika a potem wraca z nawiązką.
     
  8. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5422
    Polubienia:
    1668
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    pomyśl co mówisz.. Jak ktoś kupuje konsolę nówkę i gra tylko i wyłącznie na oryginałach nie bawi się w przerabianie itp itd. i nawet nie wie jak ma się wziąć za otwarcie slima to taka osoba będzie ci czyścić konsolę "w środku"?! Chyba żarty sobie robisz. I jak już chcesz pisać to pisz poprawnie.

    Ponieważ jest tu grupa użytkowników w tym np. Ja, którzy nie zawsze używają polskich znaków, lecz staramy się pisać poprawnie bez (wśrodku, powino itp).



    Co do rroda jak się raz pojawił to i znów się kiedyś pojawi. Chyba że rrod którego miałeś był spowodowany tylko i wyłącznie źle wsadzonym kablem.. To wtedy inna historia.
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    no i jeszcze paste zmieniac trzeba co rok:)
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Nie wiem skąd takie teorie o zmianie pasty co rok ?? To zależy od pasty jedna wytrzyma miesiąc druga rok a trzecia 4 lata, ja osobiście np w PC mam pastę od kilku ładnych lat i nie śni mi się jej zmieniać bo dalej jest dobra i są odpowiednie temperatury.
     
Wczytywanie...

Poleć forum