1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 (2013) PAL.XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Marzec 4, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Naruto.Shippuden.Ultimate.Ninja.Storm.3.PAL.X360-COMPLEX
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. EndslaVe

    EndslaVe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy trzeba coś jeszcze z tym robić czy nagrywam i gram

    Mam lt 3.0
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 (2013) PAL.XBOX360-COMPLEX

    zależy od LT

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk cześć
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  6. EndslaVe

    EndslaVe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to wiem ale chodzi mi o to czy ta grę trzeba nagrać ihas'em czy można zwykła nagrywarka bo z tego co wiem to np forza 4 działa tylko z ihas'em
     
  7. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Czyli możesz wypalić zwykłą nagrywarką.
     
  8. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Mam problem z tym obrazem. 3 płyty już straciłem najdalej jak się załadowało to do menu i tam zwiecha na loading. Posiadam lt 3.0 i dash najnowszy 16xxx. Teraz nie wiem czy to wina nagrywarki,płyt,programu(próbowałem clonem i imgburnem) czy dash'a. Tak to wszystko ładnie chodziło z tych nowszych gearsy judgament i crysis 3. Jak ktoś się orientuje w czym może być problem niech da znać.
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Gra moze miec problem jak 2 , po instacji na dysk zwiechy znikaly z mp3fix lub nagrac ihas
     
  10. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    No to kicha nie mam ani ihas'a ani dysku :( Spróbuje jeszcze laptopową nagrać może ruszy.
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Sa gry co niby nie potrzebuja ihas. Ale bez mp3fixu i install na dysk nie chodza jak powino. 2 miala takie cos walki sie wgrywaly zawias xa. Wiec laptopka ci tam nie pomoze zbytnio.albo wina plyt co nagrywasz
     
    1 osoba to lubi.
  12. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Każda grę która posiadam nagrywałem zwykła i działają wszystkie z stormem 2 też nie było problemu jedynie w generations miałem losowe komunikaty typu "nie można odczytać płyty" ale grę dało się przejść. Jak nie wyjdzie z laptopem to ogarnę może jakiś dysk bo na pendrive 32gb nie mógłbym zainstalować?
     
  13. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    wiecie może czy sklepy już rozesłały pre ordery bo chce już pokazać sie z tą gra na livie.
    Czy może czekać jeszcze trochę??
     
  14. Reaper44

    Reaper44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wydaje mi się że tak skoro już od dawna krążą filmiki innych graczy na YT, jednak żaden nie jest z meczu online
     
    1 osoba to lubi.
  15. nightfaler

    nightfaler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrana zwykłą nagrywarką po wielu próbach (opisywałem tu na forum... do końca nie wiem czemu się nagrało...) i włączam z mp3fixem tryb Free Battle działa, jednak przy story mode staję przed pierwszą walką czyt. kończą się filmiki przy prologu następują wstawki instruktażowe, odnośnie wyborów moralnych (legend/hero) przewijam je i na po drugiej takie notce (po której powinna pokazać się 3) widzę w prawym dolnym rogu ekran loadingu który się kręci i kręci tak do usranej śmierci....
    Jakieś pomysły?
     
  16. endriut2

    endriut2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chojnice
    Zainwestuj w Ihasa ... Tak tylko się będziesz męczył ... Na forum w dziale ihas opisałem ustawienia dla 124 D działąjące, 6 dyszek i masz znakomitą nagrywarkę... Pozdrawiam
     
  17. Marcinus

    Marcinus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nightfaler ja miałem tak samo mam lt 2.0 po pokazówce się ścinało więc przed uruchomieniem gry wziąłem odpaliłem jakąś nutę i pokazówki normalnie zaczęły działac i przy pierwszej normalnej walce już wyłączyłem mp3 i działa normalnie spróbuj może zadziała . pozdrawiam
     
  18. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli macie problem z instalacja gier(błąd przy ok 50%) nagranych na zwykłej nagrywarce ,to jest nowa metoda nagrywania na zwykłej nagrywarce szukać na zagranicznych forach tyle wam powiem, szukajcie aż znajdziecie :)
     
  19. Łukasz Zimak

    Łukasz Zimak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrane zwykła nagrywarka przez clone cd działa bez problemu story mode i free battle :D
     
  20. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Mrowa to sie pochwal ta nowa metoda pomozesz w ten sposob innym. Zaloz tutek .gra na truncated moze sie wieszac miedzy walkami . Zalecany ihas
     
  21. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, nie chciałem zakładać nowego tematu także napiszę tutaj. Mianowicie, mam problem z odpaleniem NUNS 3 na swojej konsoli, posiadam nagrywarkę IHAS, przerobioną oczywiście, napęd SAMSUNG LT 2.1 i dasha 2.0.15574.0. Nagrywam zawsze, wszystkie gry pod XGD 3 bez zmiany topologii i jeżeli chodzi o NUNS 3 po premierze nagrałem sobie ją tak jak wszystkie gry i działała mi ona bez problemu, przeszedłem ją całą bez błędów itp. później natomiast odstawiłem ją na jakiś czas i nabrałem na nią ochoty po majówce. Gdy wsadziłem płytę, pojawiały mi się komunikaty typu: "Nierozpoznawalny/Nieznany dysk" , "Przeczyść płytę miękką ściereczką" itp., dlatego też postanowiłem nagrać ją na nowo, przepuszczając przez agbx, jednakże nic się nie zmieniło i historia się powtarza, te same komunikaty wyskakują mi gdy próbuję ją zainstalować bądź włączyć. Chciałbym dodać, że tak jak pisałem wyżej grałem w nią po premierze i nie było problemów, aktualnie gram w Gears of War: Judgement i inne gry dalej nagrywam bez jakichkolwiek problemów, jedynym problemem jest NUNS 3, którego nie potrafię rozwiązać ani wytłumaczyć. Dziękuję z góry za odpowiedź i pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum