1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations (2012) PAL.XBOX360-SWAG

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Fuks, Marzec 24, 2012.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    [​IMG]

    RELEASE: Naruto.Shippuden.Ultimate.Ninja.Storm.Generations.PAL.XBOX360-SWAG
    REGiON: PAL
    JĘZYK: ENG
    ABGX360: http://tnij.org/pzrd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xrimer

    Xrimer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wypaliłem Naruto.Shippuden.Ultimate.Ninja.Storm.Generations. PAL.XBOX360-SWAG; zainstalowała się w 100% na dysk, (mam dashbord 2.0.14719.0) przy uruchamianiu jak przy każdej XGD3 chwile czyta z płyty potem już z dysku ale jak dochodzi do walki czy to w story mode czy free battle na 1-2 sek zawiesza się i natychmiast uruchamia się czytanie z płyty już do końca. Czy to wina złego wypalenia czy może jakiś bug przy wersji PAL bo w NTSC ponoć wszystko jest dobrze? Proszę o odpowiedź
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Pamiętam, że też tak miałem w jakiś gierce, ale ustało i potem już z dysku leciało jak dalej będzie czytać z DVD to chyba płyta źle nagrana.
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    skasuj z dysku z płyty spróbuj
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Z jaką prędkością nagrywałeś? Na jakiej nagrywarce i płycie?
     
  7. Xrimer

    Xrimer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nargrywarka IHASH prędkość jak zawsze 2,4x., płyta Verbatim. Ale dziwne bo w 100% instaluje się na dysk czyli tak jakby była prawidłowo wypalona, może przez najnowszy dashbord?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. Xrimer

    Xrimer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    złe skonfigurowany img burn nagrała ci jak zwykła
     
  11. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Działa komuś ta gra na lt 2.0?
     
  12. Xrimer

    Xrimer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro jest źle skonfigurowany dlaczego gra instaluje się w 100% na dysku?
     
  13. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a wywala błąd autoryzacji po chwili?
     
  14. Xrimer

    Xrimer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic nie wywala
     
  15. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    edit to płyta może złe wypalona
     
  16. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Mam to samo hehe zainstalowałem sobie dziś dopiero na dysk i dzieje się dokładnie to samo co tobie wybieram story mode i gdy walka się zacina gierka na chwilę ścina i potem muli z płyty dopiero po kilku walkach jest normalnie i leci z dysku więc dobrze nagrałeś to jest coś z grą.
     
  17. Xrimer

    Xrimer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wszystko się wyjaśniło dzięki wszystkim za pomoc w szczególności FUKS; all +:)
     
  18. Felek1017

    Felek1017 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam inny problem. Gre mi przerywa podczas instalacji ale z plyty leci wszystko jak gram.. O co tu chodzi?
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaka nagrywarka, płyta, LT i Dash?
     
  20. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pewnie nagrywałeś z topologia na lt 3.0 zwykła nagrywarką
     
  21. Felek1017

    Felek1017 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerobione na topologie LT 2.0 nagrywalem na Verbatima, nagrywarka to Samsung Writemaster SH-S183A, nagrane w truncate, dash to 2.0.13599.0. Nagrywalem tak samo Raymana Origins tez w xgd3 i wszystko ok zainstalowal sie. wie cnie wiem ocb
     
Wczytywanie...

Poleć forum