1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naruto SUNS Revolution - PROBLEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hubik93, Wrzesień 17, 2014.

  1. hubik93

    hubik93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oborniki
    Witam. Mianowicie, ściągnąłem wyżej wymienioną grę jak zawsze przekopiowałem na pendrive, uruchomiłem, zadowolony z oglądania intro, stworzyłem zapis gry i w momencie kiedy gra powinna przejść do menu gry, konsola się wyłącza.
    Pobrałem także drugi raz inną wersję, i ten sam problem.
    Konsolę zaktualizowałem do 16747. Posiadam Xbox Slim RGH 250 GB, Dash v3.12
    Proszę o pomoc, bardzo chciałbym już wypróbować co stworzyli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli masz obraz w god zmien na xex lub na odwrót
     
  4. hubik93

    hubik93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oborniki
    pobrałem też i trzecią wstawkę, z wersją pod RGH i miałem ten sam błąd

    zmieniłem obraz płyty na GOD, i konsola znów się wyłącza.
    Dodam że przed wyłączeniem słychać charakterystyczny dźwięk komunikatu xboxa.
    Czasami też pojawia się ikonka jak od archivmentu i napis Fatal Crash.
     
  5. zwierzix12

    zwierzix12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mam problem z tą grą i nie tylko. U mnie idzie grać ale po chwili się zawiesza i nic nie można zrobić oprócz wyjścia do Dasha.
     
  6. Anna.misia

    Anna.misia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten sam błąd. Po wczytaniu zapisu konsola się zawiesza
     
  7. hubik93

    hubik93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oborniki
    W internecie nic nie znalazłem, prosimy o pomoc :)
     
  8. zwierzix12

    zwierzix12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W dashlaunchu zmień opcje fake live na Wył/Disabled. Znajdziesz to w "drzewku" Sieć.
     
  9. hubik93

    hubik93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oborniki
    Działa !! Dziękuję za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum