1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naruto Ultimate Ninja Storm : Generations PROBLEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mackuu, Marzec 30, 2012.

  1. Mackuu

    Mackuu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam .

    Nagrałem gre Naruto Ultimate Ninja Storm : Generations na płytke verbatima , przerobiłem xbox backupem z lt 3.0 na 2.0 ,nagrałem imgburnem , odpalam gre w konsoli . Pokazuje się zagraj w gre , po czym jak odpale to robi sie na chwile czarny ekran i cofa mnie do głownego menu .

    Mógłby mi ktoś wytłumaczyć w czym jest problem ?

    Dodam ,że na xboxie chodzą mi takie gry jak . Naruto ultimate ninja storm 2 , fallout 3 , skate 2 , czy ufc unleashed 2010
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. minai98

    minai98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez mam ten problem.:crushed:
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zle dograna topologia lub problem z TU jak macie dasha 13xx bez cichej to szukajcie czystego iso ja wyżej to TU
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Stawiam na słabą nagrywarkę.
    iHAS + LT MAX + FW pod odpowiednie płyty
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    co ma słaba do czarnego ekranu to jest widoczne brak topologi
     
  7. krzysiek102967

    krzysiek102967 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nagrywałem nagrywarką ihs 124 z wgranym fw 524 na płytke verbatim i śmiga aż miło, konsola slim lt3
     
  8. Larid

    Larid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołącze się do tematu. Nagrałem Naruto zwykłą nagrywarką na płyty verbatim. Po odpaleniu gry chwile jest dobrze, jednak po jakimś czasie naped zaczyna wydawać dziwne odgłosy i gra sie nie wczytuje. Co może być przyczyną?
     
  9. minai98

    minai98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/po...-gry-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975/
     
Wczytywanie...

Poleć forum