1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naruto UNS 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez miller11, Październik 19, 2010.

  1. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    Witam!
    Mam taki problem z grą. Ściągnąłem Naruto z 2 różnych źródeł. Gdy uruchamiam grę i wskakują już producenci itp itd. To po tym znaczku Dolby Digital pojawia się czarny ekran. i zacina się konsola. Czym to może być spowodowane?

    Ps. Straciłem 3 płyty.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    Witam . Spróbuj nagrać grę na dysk w xboxie ;). Jeśli to nie pomoże to może wina lasera w napędzie ;) .

    A czy inne gry działają bez zarzutów ;) ?
     
  4. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    dokładnie
     
  5. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    nagrałeś grę na dysk ? ... i jest tak samo ?
     
  6. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    Powiem Ci jak załatwię sobie dysk bo aktualnie nie posiadam.

    @Edit:
    Próbowałem zainstalować grę na dysku i wyskakuje mi komunikat że nie można odczytać płyty być może jest porysowana itp itd.
     
  7. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    Hmmm a z jaką prędkością nagrywałeś tą gre ? i na jakich płytach ;)
     
  8. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    Prędkość 2,4x na płytach Emtec. Z innymi grami takiego problemu nie ma.
     
  9. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    wypal na verbatimie prawie 100% pweności
     
  10. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    Płyty Emtec nie są aż takiej słabej jakości aby 3 razy nagrywać i ciągle to samo.
     
  11. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
  12. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jakie ty masz w ogóle ixtreme? p.s. ściągnij jakąś wstawke oryginalną z xbox360iso.com
     
  13. dantebmw

    dantebmw Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wawa
    Przeczytaj co masz napisane w ostatniej linij .
    Ludzie trochę się ogarnijcie.
    I zapewne masz ch.... EX.
     
  14. siw3x

    siw3x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    a moze twoja przeróbka konsoli nie działa na Waves tej gry
     
  15. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    Czy Ty naprawdę jesteś taki tępy? Wyraźnie napisałem, że nie znam się na tym. Może byś pomógł, a nie zachowywał się jak jakiś filozof.


    Gra patchowałem tak jak wszystkie na WAV3

    Ps. Screeny robione są ISO przed patchem.
     
  16. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie będę zakładał nowego tematu więc :
    Mam pytanko gdzie mogę znaleźć zwoje do walk
    Jiraya - Pain
    Gaara - Deidara
    Sasuke - Itachi
    Jiraya - Naruto
     
Wczytywanie...

Poleć forum