1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Naruto: UNSG PROBLEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez minai98, Maj 29, 2012.

  1. minai98

    minai98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z grą Naruto: UNSG gra jest kupiona i w pełni oryginalna.
    Mój problem polega na tym że kiedy włoże płytke do napedu miga mi czerwona diodka i pojawia sie czarny ekran.

    BARDZO PROSZE O POMOC
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Z innymi oryginalnymi grami nie ma problemu?
     
  4. minai98

    minai98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Inne oryginalne gry działają.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To zwróć ten egzemplarz do sklepu i poproś o nowy/zwrot pieniędzy.
     
  6. minai98

    minai98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak się zastanawiam czy wina nie leży w przeróbce lub czymś innym
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro inne oryginalne gry działają, to problem leży po stronie tej płyty.
     
  8. minai98

    minai98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbowałem z pomocą z xbox.com i zdjąłem dysk twardy i ponownie włożyłem płytę i pojawił sie komunikat E66
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Źle zadałem pytanie. Powinienem zapytać o to, czy inne gry XGD3 działają? Napęd nie był wymieniany?
     
  10. minai98

    minai98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kiedy kupiłem konsole napęd był juz zmieniony a innych gier XGD3 nie próbowałem uruchomić
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Będziesz musiał wymienić napęd na taki model, jaki był fabrycznie.
    Podaj datę produkcji konsoli i jaka to wersja.
     
  12. minai98

    minai98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wersja premium daty produkcji nie pamiętam
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź, na zdjęciu masz przykładową datę produkcji (po prawej stronie - 2008 - 10...):

    [​IMG]
     
  14. minai98

    minai98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Xenon taka padlina, wina starej przerobki

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zawieź konsolę do kogoś, kto się na tym zna. Stawiam na napęd Hitachi.

    http://xboxforum.pl/uslugi-49/poszukuje-osoby-ktora-przerobi-mi-konsole-1537/
     
Wczytywanie...

Poleć forum