1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Narywanie i odpalenie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sekator2, Wrzesień 1, 2012.

  1. sekator2

    sekator2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    dawno nie używałem konsoli chce to nadrobić od grania w Max Payna 3. Przeczytałem tutoriale i nagrałem 1 z 2 płyt i konsola nawet nie pokazuje ikonki gry. Nagrałem tak ze zmieniłem topologie obrazu na lt2.0. przy nagrywaniu wybrałem TRANCUTE (coś w tym rodzaju) Aktualizowałem również dasha do 15574 i przy odpalaniu gry mam czarny obraz. Ma ktoś pomysł co jest nie tak??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Jaką masz przeróbkę ?

    Wysyłane z mojego Xperia mini pro za pomocą Tapatalk 2
     
  4. sekator2

    sekator2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szczerze to nie pamiętam ale wydaje mi się że 2.0 przerabiałem niecały rok temu żeby odpalić FIFE12.
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    złe dobrałeś ID lub topologie polecam lt 3.0+ihas.
     
  6. sekator2

    sekator2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak przerobie na lt3.0 to starsze gry też będą chodzić??
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    tak wszystko ci będzie chodzić. abgx skan i do xgd3 ustaw autofix level 3
     
  8. sekator2

    sekator2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wracając do topologie jeśli mam np soft 2.5 to topologie tez powinno być 2.5?? bo możliwe ze nie mam 2.0 tylko 2.5:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum