1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NAT problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kacpers, Maj 14, 2011.

  1. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Od pewnego czasu gdy gram w call of duty Modern Warfare 2/Black Ops mam typ NAT średni.Gdy testuje połączenie w menu to pokazuje mi się żółty wykrzyknik. Co mogę zrobić żeby mieć znowu wszystko normalnie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nic za bardzo jak np netie tp se przekierowac porty latwo sie robi jak masz osiedlowke walka z adminem pozdr
     
  4. rexhunt

    rexhunt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz internet przez router? Jeśli tak to dodaj Ip konsoli do DMZ.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  5. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Router mam TP-LINK TL-WR340G, próbowałem dodać do DMZ ,ale nic nie dało może coś źle zrobiłem.
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Od kogo masz neta bo jak nie masz zew. ip to ustawienia w twoim routerze nic nie dadzą i DMZ nie sluzy do otwierania portow w xbox ta opcja jest do czegos innego
     
  7. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Mam internet osiedlowy.Dodam ,że wcześniej wszystko działało na tym samym routerze.I jeszcze jak wcisnę stan(Y) w ustawieniach sieci to pokazuje się raport błędu W:0000 - 000B X: 0000 - 000D Y: 20A8- 4800 Z: 0000 - 0000 ID: FFFF- FFFF
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zadzwon do swojego dostawcy i zapytaj czy ma wlaczone UPnP, jak nie to niech przekieruje ci dwa porty 3074 UDP i TCP i port 88 TCP inaczej bedziesz mial problemy XBL
    Co do bledu to wujek google mowi ze to wlasnie problem z portami
     
Wczytywanie...

Poleć forum