1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nat w Routerze

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kvazi, Czerwiec 15, 2010.

  1. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Witam mam problem ze skonfigurowaniem NATu zeby byl open.
    Posiadam Router Pentagram Cerberus p6371 prosze pokierujcie krok po kroku.
    Wszedlem przez mozille na router i dalej nie wiem co robic.
    Czytalem ze w forwarding trzeba wejsc ale ja mam port forwarding i cos tam jeszcze.Prosze pomóżcie.Czytalem jak sie konfiguruje ale nie moge ogarnac tego routera.Dziekuje z góry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Ponawiam....Nikt się w tym nie orientuje??
     
  4. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zainstaluj TeamViewera i napisz PW spróbuje pomóc
     
  5. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    No jakos bez tego programu się da tylko nie wiem jak...
     
  6. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Stary to zdalny pulpit...
    Ustawił bym Ci to jak nie ogarniasz, ale jak masz jakies opory to radz sobie sam, nic na siłe...
     
  7. kichu

    kichu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    k/Poznania
    Witam a mi mozesz pomóc bo mam nat typu 3 przez co sa ograniczenia juz zainstalowalem ten program TeamViewer
     
  8. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po 1. to macie publiczne IP ?
     
  9. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Kichu ma jakiegoś Asmaxa gdzie nie ma przekierowywania portów a upnp nie współpracuje z ps3, a z xboxem działa :DD
    Kvazi chyba nie miał czasu jeszcze odpisać.
     
  10. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Dobra Ludzie już sobie poradzilem.Pokombinowalem i wystarczylo(w moim przypadku)kliknąc w UPnp na enable i w DMZ wpisac IP konsoli :)Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum