1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nat :(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez VESPERUS, Grudzień 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    Mam neta w X360 i mam także problem :(
    Mój NAT jest ograniczony w TLaD i TBoGT nieda się grać rzadko kiedy się łączy a w TLaD to wogóe.

    I jeszcze dochodzą do tego problemy bo:

    1.NIE MAM ROUTERA nic nie mogę konfigurować
    2.Nie wiem czy mam router czy modem te pudełko jest na dachu.
    3.Nie mam neta z żadnej znanej firmy mieszkam w małej wiosce i porządnego neta nie ma

    Proszę o Pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    rozwiazanie jest bardzo proste kup sobie life box neostrady
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Dead_Inside - w czym niby ma to pomoc koledze. widze ze bardzo sobie chcesz nabic te 20 postów
     
  5. dzikrk

    dzikrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Gdański
    Kolega ma pewnie internet radiowy (wifi).
    Masz podłączony xbox do karty sieciowej w kompie?

    A co do nabijania postów przez niektórych ludzi to po prostu jest głupie ograniczenie powinno być ograniczenie czasowe a nie postowe..
     
  6. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    nie radiowy normalny na kabel RJ-45
     
  7. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak ci można pomóc skoro sam nie wiesz co masz, ale chyba wiesz komu płacisz, więc spytaj za co?podejrzewam ,że nie masz wcale internetu z żadnej firmy , pewnie jakiś koleś rozdziela małe łącze na kilku "po cichu" i stąd te problemy, idź do niego i się dogadaj.Innego cudu nie będzie.
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum