1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Natal na Przerobionych x box.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fredro, Wrzesień 5, 2010.

  1. fredro

    fredro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nie dostałem odp w temacie o opiniach o kinekcie, więc pisze tu. Czy natal będzie działał na przerobionych konsolach?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    a czy nowa generacja konsol będzie lepsza niż ta?? nie wiadomo tak samo nie ma odpowiedzi na twoje pytanie, można by tylko pogdybać, więc nie zadawaj tak idiotycznych pytań, poszukaj w google może coś znajdziesz a może nie, a jak już znajdziesz to podziel się z nami informacją
     
  4. DJDIDO

    DJDIDO Banned

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    tam gdzie się świat kuńczy ;)
    a od czego jest to forum? kolega się pyta, a ty wyskakujesz mu ze swoimi dziwnymi tekstami.
    Jak odpowiadasz to na temat, jeżeli nie znasz odp. to nie pisz!
     
  5. PiotrekDK

    PiotrekDK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tjæreborg
    napewno bedziesz musial zrobic jakas aktualizacje pod kinect, co sie wiaze z podlaczeniem do netu i prawdopodobienstwem bana
     
  6. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Chyba ze aktualizacia bedzie do sciagniecia na pendriva lub na plycie z gra.niepotrzebnie straszysz z tym banem.zastanow sie zanim cos napiszesz

    Sent from my HTC Magic using Tapatalk
     
  7. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    odezwał się, na forum jesteś dopiero od niedawna więc nie wiesz ile już było podobnych tematów dotyczących kinecta. I w żadnym nie było odpowiedzi, tylko gdybanie. A takie coś zaśmieca forum.
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nie wiadomo;))
     
  9. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    skoro w dniu premiery Kinecta (nie Natala), no może trochę wcześniej wyjdzie nowy Dashboard, który pewnie będzie miał w sobie całkowitą obsługę tego kontrolera to nie powinno być problemów z odpaleniem go na przerobionej konsolce bo na pewno pojawi się nowy dash w wersji do wgrania przez pendriva/płytę :), cóż na razie możemy tylko domniemywać, wszystko okaże się z dniem premiery nowego dashboarda/kinecta
     
  10. fredro

    fredro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki wszystkim Użytkownikom udzielającym konkretnych odpowiedzi.
     
  11. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Konkretna odpowiedz jest następująca:

    NIE WIEMY ponieważ:
    1)nie było premiery kinecta
    2)nie było premiery softu pod kinecta
     
  12. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Nie może być w naszym kraju tak że musisz być podłączony do internetu by nagrać aktualizację. Zapewne będzie jak dotychczas, wsadzisz gierkę obsługującą nantala i aktualizacja Ci się dogra.

    Według moich obiekcji, Nantal będzie spokojnie działał na niezbanowanych konsolach, jedyne co mogę wymyśleć to tak jak z dyskiem ze po banicji nie będziesz mógł korzystać ze sprzętu.

    Tak póki co trzeba czekać... :shisha
     
  13. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    będzie działać - MS jest tak łapczywe na kasę że nie odpuści nawet piratom - aktualka ixa przez pena/płytę i kaska już leci= MS cieszy mordkę
     
  14. fredro

    fredro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ponownie. Kinect już jest. Wiecie może coś więcej?
     
  15. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    No wiemy, aktualnie jedyną grą z nowym zabezpieczeniem jest Fable 3 gry o dziwo na Kineteca nie posiadają nowych zabezpieczeń i można je odpalać spokojnie na przerobionych konsolach z nowym daschem.
     
  16. quatron

    quatron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Heheheheheh ale za was ..... Kupując kinecta masz dolaczona plytke z nowym dashboardem robisz update z plytki podlaczasz kinecta i jedziesz, nie ma roznicy czy masz przerobiona konsole czy nie, bo przyslowiowo co ma piernik do wiatraka. Gdyby nie moznaby bylo grac na piratach w kinecta to nikt by nie wrzucal gier (logicznie myslac). A m$ musi zapewnic ludziom ktorzy nie maja dostepu do neta mozliwosc update. Wiec jak ktos mieszka na wsi gdzie nie ma zasiegu neta albo nie chce neta a kupi sobie iksa razem z kinectem musi miec mozliwosc grania. Ludzie prosze was takich rzeczy nie wiedziec.... Pozatym premiera jest dzisiaj a ludzie i tak juz graja w kinecta od jakiegos tygodnia heheheh.Pozdro
     
  17. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy jak kupię kinecta i zrobie update nowego dasha z płytki to jest mozliwe ze dostane bana offline mam 1,6 xtreme?
     
  18. fredro

    fredro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    yhm, bo mi nie chodziło o gry, tylko o samo urządzenie.czy nie będzie problemu z działaniem samego kinecta. jeśli moja konsola jest przerobiona, to myślałem, ze pojawią się zabezpieczenia, polegające na tym , że kinect będzie chodził na konsolach nie tkniętych. Jak i jego gry. Więc mam rozumieć, ze i sama kamerka jak i gry będą działać mi bez zarzutu mimo modyfikacji.?
     
  19. fredro

    fredro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A i jeszcze jedno. Skoro wgram nowego, "kinectowego" dasha, i on zaktualizuje mi konsole pod niego, to czy inne pirackie gry dalej będą działały. czy cała przeróbka nie pójdzie się JE***
     
  20. quatron

    quatron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odpowiedz brzmi: gry beda ci chodzily bo dashboard nie ma nic do zflashowanego napedu tak samo jak np. nagrywasz sobie tekkena6 i on aktualizuje ci dasha co nie wplywa wogole na to jak sie plyta kreci w napedzie i kinect tez bedzie smigal poniewaz ludzie graja sobie na piratach na kinectcie i nic jeszcze nie slyszalem zeby cos sie komus zablokowalo. Pozdro
     
  21. fredro

    fredro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki wielkie.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Enderius
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    565
  2. schaolin360
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    706
  3. The_Human
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    2565
  4. ReXx
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    591
  5. daniel12949
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    407

Poleć forum