1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nawigacja od neostrady

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ojciec, Sierpień 7, 2010.

  1. Ojciec

    Ojciec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam!
    Dostałem od neostrady nawigacje Lark Freebird 35.6.
    Jest tam wgrany GPS Mapamap.
    chce sobie w niej zainstalowac Garmina, albo inną porządną nawigacje.

    SKąd mogę pobrać działającą wersje na to urzadzenie?
    Jakie nawigacje to coś może obsłużyć??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jakby Ci to wytłumaczyć... to co chcesz uzyskać można porównać do:
    Podkręcania GeForce'a FX5500
    Obijania skórą foteli do Poloneza
    Seksu z żoną w ciąży
     
  4. Ojciec

    Ojciec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli nic nie wejdzie?
    Widziałem taksówkarza który miał to samo i whgrał sobie coś nowego
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wezcie przestancie! larki bardzo dobre nawigacje. Pobierz sobie jakas wersje automapy i najlepiej zaopatrz sie w karte SD. Potem w ustawieniach "Wybierz Nawigacje" wskarz plik "AutoMapa EU.exe"
     
  6. Suchjy

    Suchjy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Automape sobie wgraj.. Uzywam dlugo i działa świetnie... A wszystko co od NEO... chyba nikomu nie kojarzy się zbyt dobrze
     
Wczytywanie...

Poleć forum