1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2k10 Draft Combine

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DKAS, Luty 23, 2010.

  1. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam chciałbym się dowiedzieć czy dało by się ten dodatek do NBA 2k10 ściągnąć z internetu za darmo.Do live się niepodłącze bo mam przerobioną konsolę a na stronie microsoftu trzeba zapłacić 400 MS points.Jeżeli się da to proszę o link
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musiałbyś mieć zrobiony jtag w konsoli. bez tego się nie obejdzie.
     
  4. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    a patcha dało by się jakoś wrzucić na pendrive i wgrać do konsoli ? Bo patch i draft combine robią jedną ważną rzecz, umożliwiają zmiane długości kwarty w trybie My Player
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Patch wgrasz, ale nie przez pendriva tylko zrzucając bezpośrednio na dysk.
     
  6. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    tylko niechciałbym wyciągać dysku bo jeszcze coś zepsuje
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To możesz kupić transfer kit i podpiąć dysk przez usb.
     
  8. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Dziękuje za pomoc
     
  9. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    a dało by się jednak bez transfer kita ?? Niemam narazie funduszy by zakupić
     
Wczytywanie...

Poleć forum