1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2k10 PROBLEM

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez puchacz, Grudzień 7, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. puchacz

    puchacz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej, mam pytanie co może być z moją 2k10 skoro kiedy podłączam xbox-a przez kompozyt to wszystko smiga bez problemu, a jak mam podłączonego przez hdmi kabel, gra jakby sie zacinała;/ totalnie jakoś zamula, traci tempo, miał ktoś taki problem kiedyŚ? Nie wiecie przez co to może być?? DZięki z góry za odpowiedź pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    A inne gry ci też tak działają?
    NBA 2k10 to nie jest 1080i więc to może tego wina, jeżeli uruchamiasz na telewizorze full hd.
     
  4. duchu0

    duchu0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    A moze poprostu masz kiepskiej jakosci kabel ;) Co to za kabelek masz?
     
  5. aTeK

    aTeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Nie ma różnicy między kablem za 20 zł a 100 zł (oprócz pozłacanych końcówek i innych wymysłów marketingowych). Dźwięk i obraz są przesyłane cyfrowo.

    Włączasz grę w 1080i czy 1080p ? Nie wszystkie kable radzą sobie dobrze z 1080p (HDMI 1.3) i czasami występują przekłamania w wyświetlanym obrazie.

    Może trafiłaś na kabel z "fehlerem"

    Pzdr,
    a.
     
  6. duchu0

    duchu0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Sorry ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc...
     
  7. my_blink

    my_blink Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nie mogę tworzyć tematów, więc napisałem w ostatnim związanym z NBA.
    Nie mogę save'ować gry... zrobilem sobie swojego zawodnika chcialem zapisac i pokazuje mi sie informacja, ze "ten kontroler ma cos tam wylaczone w profilu gracza".
    Nie wiem gdzie mam tego szukac? HELP
     
  8. duchu0

    duchu0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    A moze przytoczyc caly tekst jaki tam jest napisany ?
    Ewentualnie stworz drugi profil, i sprawdz czy na tyn nowym tez tak jest.
     
  9. my_blink

    my_blink Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po ponownym wlaczeniu konsoli juz zapisywalo normalnie...dziwne
     
  10. puchacz

    puchacz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kabelek mam dobry dałem za niego jakieś 75zł jak dobrze pamiętam, wszystkie inne gry cykają bez problemów fifa, forza, czy tez fight night round 4,etc...jedynie własnie wyjscie ze nie obsługuje gra wysokich rozdzielczosci
     
  11. zielak20051

    zielak20051 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
    NBA 2k10 ma właśnie takie problemy ze gra sie zacina czy też spowalnia, i to nie ma różnicy czy gra się na kablu component czy HDMI, widocznie akurat tak trafiłeś :) ja np 3 mecze gram bez zacięcia a 4 mi zacina. Jedyny sposób to pobranie aktualizacji do NBA :)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. IslandersPL
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    671
  2. Kacpi
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    505
  3. ziomek68
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    566
  4. benq9393
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    580
  5. addamus
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    785
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum