1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2K10-sterowanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Masownik, Luty 12, 2010.

  1. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    Witam
    mam od dzisiaj tego nba jako ze jestem swiezakiem w tym temacie wiec mam kilka pytan:
    jak zrobic wsad wystarczy krecic prawym analogiem odpowiednio wczesniej przy koszu??
    - w konukrsie wsadow sa tez jakies male kwadraciki i tam etz sa ruchy analogiem..???
    - jak w meczu odebrac pilke bo naciskam A to mi reka uderza jak by i zwykle faul a jak nacisne B to staje na bacznosc..jak to ogarnac jakie sa sposoby albo cos>>
    - i jak sie rzuca za 3 bo rzucam poprostu i nigdy nie trafiam chocicaz ze gralem gwiazdami wschodu wiec tam powinni byc bardzo dobrzy zawodnicy ( pewnie tez jakis sposob jest)
    - w konkursie rzutow za 3 tez jest po prawej stronie jakas linia i jak sie za to zabrac bo tez nie kumam...
    troche tych pytan jest ale jestem Llaikiem w kwesti NBA wiec lcize na pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    i co nikt nie umie i nie zna sposobu na to?
     
  4. bubka_kozia

    bubka_kozia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ćwiczyć dużoooo ćwiczyć...
     
  5. Jabus

    Jabus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masownik: zeby zrobic wsad musisz przed koszem jak juz bedziesz przed polkolem pod obrecza pokrecic analogiem w ktora strone chcesz oczywiscie trzymajac sprint :) w kazdym kierunku analoga masz inny wsad a jak zrobisz analogiem obrot 180 lub 360 stopni do tego dodajac ruch lewym analogiem to ci wyjdzie lepszy wsad:) za trzy rzucasz gdy bedziesz nie kryty czasami sie zdarza ze trafisz gdy stoi przy tobie gosciu ale to tylko gwiazdy potrafia :) aha jeszcze jedno, przy rzutach za 3 rzucasz tak jak przy osobistych... gdy pilka bedzie nad glowa puszczasz przycisk rzutu:) z kolei w konkursie wsadow jest tak... wtych kwadracikach sa pokazane ruchy jakie wykonujesz prawym analogiem...poprobuj np.analog w gore i zaraz w dol a gdy zolty pasek dojdzie ci to takiej przegrodki naciskasz klawisz odpowiedzialny za sprint :) jak przekrecisz analogiem 180 stopni lub wiecej znowu ci wyjdzie cos innego lepszego:) teraz przejdzimy do odbioru : gdzy stoisz przed gosciem naciskasz przycisk odpowiedzialny za CLUTCH i wtedy twoj zawodnik nie pozwoli mu swobodnie przejsc kolo siebie :) gdy trzymiesz CLUTCH to nacisnij na obdor wtedy nie bedzie faulu tylko nie naciskaj intensywnie...to ze staje na bacznos to znaczy ze blokuje podejscie do kosza...czasami zdarzy sie ze bedzie odgwizdany faul do przeciwnika CHARGING a czasami do ciebie BLOCKING musisz wyczuc ten moment:) przy konkursie rzutow za 3 ta linia to jest moment rzutu taki sam jak w konkursie wsadow gdy trzymiasz przycisk rzutu zolty pasek musi dojsc do przegrodki i wtedy puszczasz przycisk...napisz czy pomoglem:) milego grania:)
     
  6. Jabus

    Jabus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to moze mi ktos pomoze :) Mam problem z przyciskami na padzie a dokladniej gdy je ustawie to po zapisaniu zaczynaja wariowac mam wszystkie sterowniki do pada zainstalowane, w innych grach wszystko dziala bez problemu ;/ Teraz mam pada MEDIA TECH ROGUE RF MT1503, gdy mialem pada od Xbox`a to wszystko dobrze dzialalo...niestety nigdzie nie moge znalezc listy kompatybilnych padow do tej gry wiec prosze was o jakakolwiek pomoc...Jesli ktos cos wie na temat tego problemu prosze o odpowiedzi w komentarzach lub na moje gg:4112686 (czesto siedze na niewidocznym wiec jak cos to piszcie ) Tu jest filmik jakby cos YouTube - NBA 2k10 Problem DZIEKI :)
     

Poleć forum