1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2k12 Ihas

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kacper644, Listopad 16, 2012.

  1. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy aby poprawnie nagrac NBA 2k12 musze miec ihasa ? czy wystarczy zwykla nagrywarka ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    A jakie ma zabezpieczenia Twój obraz XGD3 czy XGD2 ?
     
  4. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Jakiego masz dasha ? Sterowniki do nagrywarki aktualne ?

    Co do samego nagrywania:

    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
     
    1 osoba to lubi.
  6. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dasha mam 2.15574 czy jakos tak
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Up 1 sksn abgx360 na ustawieniu autofix level 3 dla pewnosci nsgraniem jak nie ma civ to pojdzie zwykla nagrywarka a nie slyszalem zeby ta gra miala. Up 2 do xgd3 lt 3.0 lub lt 2.0 z topologia z dysku za pomoca mp3fix grac normalnie z instacja na dysku . Ale nie dziala to na xgd 3 z civ
     
    1 osoba to lubi.
  8. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. huli
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    926
  2. Huee
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    260
  3. greatbelow
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    331
  4. Maniak123
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    641
  5. Huee
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    252

Poleć forum