1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2K12 pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MaciekOne, Luty 23, 2012.

  1. MaciekOne

    MaciekOne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie sciagnolem ostatnio nba 2k12 8,5gb niby troszke za duze ale nagralo normalnie na plytke sposobem opisanym tu http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf bo podobno innym sie nie dalo i ok. Wkladam klikam zagraj i wyskakuje gra wymaga aktualizacji ktora nie zostala odnaleziona i musialem obejsc sei smakiem nowego nba. Sory za pisownie szybko potrzebuje pomocy poniewaz moje ferie jeszcze trwaja :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. MaciekOne

    MaciekOne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie usunie mi to przerobki albo czegos nie zrobi?

    Dobra zainstalowałem ale dalej nic teraz to mnie wywala do dasha i nic nie pisze

    Ejjjjjjjj kurde ale problem jest przez ta aktualizacje bo jak wkladam forze ktora dzialala to teraz jest odtworz dvd i co teraz choleraaaa
     
  5. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    723
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Podaj jakieś konkretne informacje, bo nikt wróżyć nie będzie co masz w konsoli.

    A ten poradnik jest już stary, nikt już nie używa truncate, teraz gry XGD3 nagrywa się się nagrywarką IHAS,

    NBA to względnie stara gra, i raczej nie wymagała dasha 604, na 599 powinna działać.

    Może przepuściłeś ją przez Abgxa i on przygotował obraz do Lt3.0, a ty masz 2.0
     
  6. MaciekOne

    MaciekOne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie nie nie przepuszczalem przez abgx ale teraz nie chodzi mi o ta gre tylko o wszystkie inne ktore czyta jak video

    Jest plik taki jak dane zakladek wideo moze to usunac i bedzie dzialalo ?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba przerobic konsole mialest stary flash. Masz teraz oryginalna nie przerobiona konsole po temacie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    723
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A która Forza ci nie działa? 3, 4?
    Jaki dash miałeś wcześniej?
     
  9. MaciekOne

    MaciekOne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie dziala mi forza 3 a ostatni dash to mialem z crysisa 2 i dirta 3 to z tamtych gier robilem aktualizacje zeby szly
     
  10. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    723
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to poszukaj oryginałów, jak chcesz pograć w te ferie
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak co to mamkilka oryginalow na sprzedaz;)

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  12. MaciekOne

    MaciekOne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale panowie to co ja mam zrobic zeby dzialalo to z powrotem

    jak zrobie nowa przerobke xboxa to bedzie dzialalo ??

    /KULA
    Używaj edycji, nie pisz postów jednego pod drugim
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. 71elevation
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    879
  2. Huee
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    258
  3. greatbelow
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    330
  4. Maniak123
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    639
  5. Huee
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    250

Poleć forum