1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2k12

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xpress, Wrzesień 23, 2011.

  1. xpress

    xpress Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ma ktoś info na tej gry tzn czy bd miało xdg3 lub jakiekolwiek zabezpieczenia?? czy wystarczy lt+ i dash 2.0.12625??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dynamo

    Dynamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Panowie skad mamy wiedziec jaka gra bedzie miala jakie zabezpieczenie . Dopiero jak taka gra sie pojawi bedziemy to wiedzieli
     
  4. bedek1818

    bedek1818 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam inny problem mam gierke z dwoch różnych źródeł i po rozpakowaniu nie mam standardowych plików .iso i .dvd ,ale jakies data ktorych system w ogole nie poznaje sam tez pierwszy raz takie cos widze. Dzięki za pomoc.
     
  5. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A moze mi ktos powiedziec jak robi sie wsady w tej grze? poniewaz sciagnalem demko zeby troche sie pobawic ale nie moge rozkminic wsadow poniewaz jest to 1 moja gra na temat koszykowki
     
  6. bedek1818

    bedek1818 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tego nie da sie wytłumaczyc :p biegnąc na kosz ( najlepiej z przyspieszeniem ) wciskasz x lubprawa gałke w dół i zaczyna robić, w odpowiednim momencie puszczasz,kwestia wgrania :)
     
  7. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok dzieki za odp. sprawdze to
     
  8. xpress

    xpress Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    heh:D i co gra posiada xbg3 czy nie? potrzeba dasha nowego??
     
  9. Fede

    Fede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Gra ma xgd3. Teraz każda nowa gra wymaga nowego dasha.
     
  10. arkejoł

    arkejoł Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odświeżam :)

    mam mały problem otóż, wyniki pomiędzy innym zespołami stoją na poziomie 10-10 itp. ;o
    głupio się gra jak w statystykach wszędzie rządzi mój zespół...

    wie ktoś może co zrobi żeby było normalnie ?
     
  11. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przed wybraniem trybu sezon, ktory jak domniemam grasz jest opcja do wyboru a mianowicie dlugosc kwarty jaka ma byc jak gra komp i jak sie symuluje i jak grasz ty. jesli masz ustawione 1 czy 2 minuty to nei dziw sie że inne druzyny mają po 10 pkt. zwlaszcza jak sie gra na niskim poziomie
     
  12. Answer7

    Answer7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    Witam chcailem dzisiaj sobie zaktualizowac skaldy w nba i mi zrobilo ta aktualizacje online. Mam lt 2.0 i nie czyta mi plyty a title update sa tylkod wa i oba nie dzialaja. Co mam zrobic?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Huee
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    260
  2. greatbelow
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    331
  3. Maniak123
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    641
  4. Huee
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    252
  5. PUMBA-20
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    921

Poleć forum