1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2k12

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez o0rozek0o, Kwiecień 14, 2012.

  1. o0rozek0o

    o0rozek0o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wejherowo
    Siema, mam problem z nagraniem Nba 2k12. Wszystko idzie sprawnie do momentu gdy chcę rozpocząć proces nagrywania. Wyskakuje wiadomość:
    "There doesn't appear to be enough space on the disc to burn this image....
    ....
    ....
    ....What would you like me to do?
    1) Write until end of image(Overburn)
    2) Write until end of disc(Truncate)"

    Co wybrać? Przejrzałem dwa razy całą operację i wszystko szło dobrze, tak jak poprzednia gra którą nagrywałem. W FIFA Street jednak nie pokazała się ta wiadomość. Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Wybierz TrunCate (Skaracanie), taki komunikat wyskakuje bo to gra XGD3,
    Jeśli chcesz ją odpalić na xbox musisz mieć w napędzie LT+2.0/LT+3.0 inaczej nie ruszy.
     
    1 osoba to lubi.
  4. o0rozek0o

    o0rozek0o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wejherowo
    A gra będzie śmigała normalnie?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Gra jest "za duża" na płyte, dlatego jest komunikat żeby skrócić zapis, jeśli chcesz nagrywać w całości musisz zakupić nagrywarke Liteon Ihas 124B, bo do niej jest specjalne oprogramowanie które pozwala nagrywać te gry w 100%
    Jeśli w napędzie jest LT+2.0 lub LT+3.0 to tak, tylko nie będziesz mógł zainstalować na dysk.
    Jeśli dograłeś topologie przez abgx 1.0.6 przepuszczałeś ? To gra nadaje się na LT+3.0
    Jesli nie przepuszczałeś przez abgx gra nadaje się na LT+2.0, jeśli uploader nie dograł topologi, trzeba to sprawdzić puszczając przez ABGX z opcją Disable Write.
    Odsyłam do działu ISO > Artykuły, i do tutoriala nagrywanie gier pod LT+2.0 lub LT+3.0.
    Jakie LT masz w napędzie ?
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  6. o0rozek0o

    o0rozek0o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wejherowo
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  8. o0rozek0o

    o0rozek0o Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wejherowo
    Dzięki wielkie za chęci:)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Huee
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    258
  2. greatbelow
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    331
  3. Maniak123
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    639
  4. Huee
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    252
  5. PUMBA-20
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    920

Poleć forum