1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2K13 (2012) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 29, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: NBA.2K13.XBOX360-iMARS

     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ogi

    Ogi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Czy są takie same problemy jak z fifą czy można grać normalnie bez ihasa? LT 3.0
     
  4. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie wiem, ja nagrywałem ihaasem i działa tyle ze muzyki nie mam w intro. dopiero w menu gry się włącza
     
  5. robercik32

    robercik32 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Witam, mam pytanie do tych, co już grali w NBA 2k13, czy w tej odsłonie znajdują się również drużyny (składy) z poprzednich lat tak jak w 2k11 i 2k12 ? Konkretnie chodzi mi o drużynę Chicago Bulls ? :)
     
  6. mag_

    mag_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kwidzyn
    Tak są inne składy i jest ich nawet więcej niż w 11 czy 12 , jest np skład z barcelony 92 :D dla mnie rewelacja początki mojego interesowania się koszykówką :), a co do samej gry dla mnie rozwala w pył 2k12 po prostu jest o milion razy bradziej realistyczna i trafia idealnie w mój gust 4h grania i jak na razie żadnej wady czy dziwnych kwiatków nie znalazłem choć online jeszcze nie grałem nie wiem czy już można puszczać żeby bana nie zarobić :D
    Dodatkowo jay-z zrobił swoje jak się okazuje jest tu nie tylko jego track lista ale nawet teledyski :D
    Hmm jak dla mnie jak na razie NBA 2k13 idzie na najlepszą produkcję koszykówki w jaką grałem a grałem chyba we wszystkie (zaczynając od one on one na commodore C64 :D przez NBA live 97) no ale zobaczymy z czasem.
     
    1 osoba to lubi.
  7. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    Mam podobnie chociaz gre wyapalalem zwykla nagrywarka. Muzyki w intro nie mam gdy gra jest zainstalowana na dysku. O dziwio z plyty dziala normalnie.
     
  8. El_Guaje

    El_Guaje Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy ktoś miał problem z tą wersją ? bo to jest pierwsza gra która mi nie idzie na RGH ...dziwne...podczas włączania wyskakuje okienko że wystąpił błąd w grze...muszę chyba poczekać na inną wersję...
     
  9. kamileqKSP

    kamileqKSP Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    216
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystko działa na lt+3.0 bez ihasa nagrywane na zwykłą płytkę. Gierka wymiata!
     
  10. alexpato#

    alexpato# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, mam dość.

    Zpsułem 4 płytki, bo próbowałem nagrać na wszelkie sposoby jakie znałem, nagrywałem bez zmiany topologii poprzez Overburn i Truncate, nagrywałem po zmianie topologii ( wcześniejszym sprawdzeniu na abgx) na 2.0 tymi samymi opcjami (O i T) i wszystko w piach.... Jakieś pomysły? Od razu mówię, że przeszukiwałem forum i nigdzie nie znalazłem wyjaśnienia czym jest tajemniczy ihaas.
     
  11. strashak

    strashak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: NBA 2K13 (2012) XBOX360-iMARS

    Tajemniczy ihas to najkrocej wyjasniajac nagrywarka, ze nic nie znalazles to nie wierze bo nt ihasa az roi sie od tematow. Nie szukales to uwierze.
    Edit. Szukanie i po 30 sek. Znalazlem temat nagrywarka jaka kupic i tam juz owo tajemnicze slowo ihaas przewija sie non stop, ale po co sie wysilac najlepiej powiedziec ze sie nie da ze szukalem.
    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. alexpato#

    alexpato# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spoko, szukałem po nazwie tematów, pytanie do ludzi którzy nie nagrywali Ihaasem i mają ochotę komuś pomóc, możecie opisać swoje postępowanie? Miałem podobne problemy z Spidermanem najnowszym ale jakoś to pokonałem.
     
  13. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Czy w My Player Mode można grać offline?
     
  14. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pytanie do tych co maja zainstalowana gre na dysku; macie dzwiek w intro?
     
  15. alexpato#

    alexpato# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nikt nie ma dźwięku w intro z tego co piszą, a w MP oczywiście da się grać off-line.
     
  16. mag_

    mag_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kwidzyn
    Jak nikt nie ma ja mam dźwięk wszędzie i w intro i w menu wszystko ładnie śmiga gra zainstalowana na dysku
     
  17. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A możesz mi powiedzieć gdzie sie odapal ten tryb. Bo mam stworzonego zawodnika, ale pojecia nie mam gdzie to właczyć.
     
  18. El_Guaje

    El_Guaje Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kto wie jak można naprawić "błąd gry".. taki wyskakuje mi napis jak chce włączyć 2k13 ..mam rgh i LT 3...
     
  19. Shwierko

    Shwierko Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z innej beczki :D Czy ktoś ma też taki problem... Po pierwszym meczu w trybie MP, wybierając quit game gra się zawiesza. Zauważyliście też błędy w wersji od iMARS? Np. problem z powtórkami?
    I gdzie są kurde gwiazdy w trybie blacktop?
     
  20. El_Guaje

    El_Guaje Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ta wersja jest jakby zbrakowana i dużo jest z nią problemów;/
     
  21. Fede

    Fede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam to samo, zawiesza się jak daje quit game. Próbuje teraz jeszcze raz zainstalować na dysk i zobaczę czy to coś dało.

    Ponowna instalacja na dysk nic nie dala. Czyszczenie pamięci podręcznej tez nic nie pomogło.
     
Wczytywanie...

Poleć forum