1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2k13 All Star DLC

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tomekszcz91, Październik 8, 2012.

  1. tomekszcz91

    tomekszcz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema! Czy mógłby mi powiedzieć czy jest możliwośc ściągniecia DLC do NBA z internetu i wgraniu go na dysk? Jeśli tak to jak to zrobić? Pozdro :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yogin81

    yogin81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeżeli chodzi Ci o DLC, które dodaje ALL Star Weekend (konkurs wsadów, rzutów za 3, mecz gwiazd i debiutantów) - to można. Ściągnij plik około 120MB i wrzuć go do katalogu na Hdd1/Content/00000000 (ten katalog z samymi zerami).
     
    1 osoba to lubi.
  4. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. MasterD23337

    MasterD23337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Proszę. To jest link do AllStars. Niech ktoś kto ma rgh sprawdzi.
    Netload Serious Filehosting - Netload

    hasło: C0llect10nPAck5



    How will the DLC work?

    A. Getting Title Update
    1. Download TU1 for NBA 2K13 marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database
    2. Put "file" on CACHE folder (HDD1>CACHE)

    B. Unlocking Downloadable Content
    1. Unlocked Content using Yaris Swap YarisSwap 0.9.rar
    2. Open Yaris Swap
    3. Go to folder
    4. Click the Green Button (Hex mod/Yaris Swap/Options)
    5. DLC unlocked

    C.Putting DLC on JTAG/RGH
    1. Make the folder (545408A2>00000002>DLC)
    2. Put 545408A2 folder on Content>0000000000000000000
    3. Enjoy!
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. P.O.D.

    P.O.D. Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2012
    Posty:
    269
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: NBA 2k13 All Star DLC

    po co takie kombinacje ?

    Wyslane z HD2
     
  8. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki za link ! Sprawdzę wieczorem czy działa
     
  9. MasterD23337

    MasterD23337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    TyPeK sprawdź i daj znać czy chodzi i jak wgrałeś. Ja dopiero odebrałem konsolę z RGH popołudniu. W tym temacie jestem zielony. P.O.D. opis znalazłem na stronce więc go wkleiłem na wszelki wypadek
     
  10. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Działa na RGH ;) Jeszcze raz dzięki
     
  11. MasterD23337

    MasterD23337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    TyPeK a wgrałeś to według opisu, czy inaczej. Jeśli inaczej to powiedz jak???
     
  12. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    C.Putting DLC on JTAG/RGH
    1. Make the folder (545408A2>00000002>DLC)
    2. Put 545408A2 folder on Content>0000000000000000000
    3. Enjoy!

    Tak to zrobiłem i działa
     
    1 osoba to lubi.
  13. MasterD23337

    MasterD23337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    TyPeK czy dobrze rozumiem. Wejść do katalogu 545408A2. Stworzyć tam katalog 00000002. Wejść do tego katalogu i stworzyć w nim katalog DLC. A do tego katalogu wgrać tą zawartość C339AD8ED0B4191DFED2F92E9554980D0831C8AB54. Dobrze rozumiem???. Bo tak zrobiłem i nie mam dodatku
     
  14. P.O.D.

    P.O.D. Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2012
    Posty:
    269
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: NBA 2k13 All Star DLC

    musisz w tym yaris swap odblokowac to dlc

    Wyslane z HD2
     
  15. MasterD23337

    MasterD23337 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    P.O.D. dzięki. Tylko wiesz co. według opisu trzeba tworzyć katalogi 545408A2>00000002>DLC. A ja stworzyłem tylko 545408A2>00000002 i tam wrzuciłem odblokowaną zawartość. Teraz mam AllStars. Nie wiem dlaczego jedni muszą jeszcze utworzyć katalog DLC, a np. w moim przypadku nie musiałem.???
     
  16. herbertoss

    herbertoss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    na klocku z RGH wywala mnie po 1meczu ligowym w myplayer, czytałem, że trzeba wyczyścić cache to wtedy poleci, wyczyściłem i nic, po zakończonym meczu wciskam exit i wyskakuje fatal crash coś tam... mieliście też taki problem na RGH?
     
  17. Mateusz Patrzalek

    Mateusz Patrzalek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jaworzno, Poland
    Ja mam to samo na lt 3.0. Próbowałem wyczyścić cache ale to nic nie daje. Da się temu jakoś zaradzić?
     
  18. Jerycho_29

    Jerycho_29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołbiel
  19. doberman

    doberman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wolne miasto gdańsk
    sorry ze wtym wątku ale nie znalalzłem tematu. jak do cholery wgrać roster update. sciagnałem z neta plik xxx.ros czyli składy i zgrywam na pena za pomocą programu horizon i nie mogę ich w grze wgrać . czy ktoś się orientuje jak to zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum