1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2k13 brak muzyki w intro

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Tomekzc, Wrzesień 29, 2012.

  1. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam chcialbym zapytać czy tylko ja mam ten problem czy wy także,a Mianowicie w intro po włączeniu gry nie mam muzyki. Reszta działą chyba ok, bo poki co gralem z 20 minut. Wersja obrazu Imars. Nagrane Ihasem. Lt 2.0 dash 15574
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie ten dział przenoszę.
     
  4. mag_

    mag_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kwidzyn
    ja mam LT 3.0 dziś wypaliłem i w intrze jest jak najbardziej muzyka i to nie byle jaka :D
    "Allow me to re-introduce myself
    My name is Hov', OH, H-to-the-O-V..."
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    u mnie tez muzyka dziala, i to cholernie glosno w porownaniu z innymi grami:p
     
  6. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    U mnie nie ma nie tylko w intro ale tez w menu... Lt 2.0 i aktualizacja z angry birds, wie ktos jak mozna to naprawic ? Brak muzyki w intro moge przebolec, ale w menu by sie przydala.
     
  7. Fede

    Fede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może przez to że gra nie jest nagrana Ihasem. Fife jak nagrałem zwykłą nagrywarką to też nie miałem muzyki w menu, a jak nagrałem Ihasem to wszystko było ok.
     
  8. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    Gra jest nagrana ihasem
    Ok, po problemie, wystarczylo wyczyscic cache, a mslalam ze to juz zrobilam
     
  9. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    @LauraR
    Wyczyściłem też pamięć podręczną i pomogło !! :) zajawka
    No nuta miażdży ;-)
     
  10. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    Jednak nie pomoglo, muzyki w intro i menu albo nie ma, a jak jest to wywala blad o nieobslugiwanej plycie mimo tricku z mp3. Czy to znaczy ze wszystkich nowosci nie bedzie juz mozna grac z dysku na 2.0 ?
     
  11. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    @LauraR
    Ja mam lt 2.0 i dasha 15574. nie miałem muzyki w intro ale w menu mialem. Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej mam tu i tu. Dziwna sprawa zwlaszcza ze ty tez nagrywakes ihasem.
    A jak grasz z płyty to masz muzyke wszędzie? Jaką wersej obrazu w ogóle ściągnąłeś?
     
  12. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    Ściągnęłam wersję Imars. Nagrałam już 3 razy, po pierwszych dwóch dźwięku nie było, za trzecim wgrałam firmware do iHasa jest ale po jakimś czasie wyskakuje że płyta nie jest autoryzowana. Przyznam że zależy mi na tym by grać z dysku bo mój xbox ostatnio zrobił się dość głośny... Może chodzić o to że nie mam
     
  13. El_Guaje

    El_Guaje Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam czy ktoś miał problem z grą z dysku w NBA 2k13 od IMARSA ? bo ja gdy włączam to pokazuje się "błąd gry"..Mam RGH i nigdy nie miałem problemu z żadną grą ( no oprócz Max Payne 3 gdzie Max stał w miejscu i nie dało się nim ruszyć) i czy ktoś wie jak to naprawić czy trzeba czekać na inną wersje ?
     
  14. mag_

    mag_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kwidzyn
    LauraR może napisz w tym temacie >http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/index29.html
    szkoda marnować kolejne płyty zanim nie ustalisz przyczyny problemu.

    Ja mam obraz od Imars no i po nagraniu na ihas z frimware pod platinium wszystko ładnie idzie bez problemu skopiowało na dysk no ale ja mam LT 3.0
    Myślę że w tamtym temacie szybciej znajdziesz odpowiedź zresztą z tego co czytałem nie tylko Ty masz taki problem
     
  15. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może masz złe ustawienia ihasa lub firmware pod płyty? zerknij tutaj. Są tutaj ustawienia pod platinumy ale niektórzy userzy tez powrzucali pod inne płytki jak choćby omegi. http://xboxforum.pl/artykuly-206/na...g101-r10-65-a-110542/index48.html#post1086690
     
Wczytywanie...

Poleć forum