1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2k14 (2013) XBOX360-SPARE

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 27, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: NBA_2k14_XBOX360-SPARE


    [​IMG] View attachment 338
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zdroju

    Zdroju Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Hejka, wam też hmm "szarpie" taki pasek w górnej części ekranu (po całej długości)? Jeśli nie to co mogę z tym zrobić? Wygląda na błąd jakiś. Gra nagrana ihasem na verbatimie.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. Wejw89

    Wejw89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy da się grać wypalając na zwykłej nagrywarce (truncate) ?

    -=SETH=- //Tak jak każdą XGD3...
     
  5. vipenzo

    vipenzo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po nagraniu metodą Truncate - wywala błąd.
     
  6. ywp

    ywp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Należy przepuścić przez abx i dopiero wtedy wypalać
     
  7. bart23

    bart23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mi wywala błąd archiwum przy wypakowywaniu 9 parta ! NBA_2k14_XBOX360-SPARE\sp-nba14.r09: Błąd sumy kontrolnej w sp-n2k14.iso. Plik jest uszkodzony
     
  8. mlodyflash

    mlodyflash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do obrazu musiałem dograć topology bo nie było, nagrałem ihasem na verbatimce (żadnych problemów podczas nagrywania, 2,4 speed, ustawienia jak w poradniku pod lt 3.0) i przy uruchomieniu wyskakuje mi problem ze scierka. trick z mp3 nic nie daje. do tej pory kilka gier nagranych ihasem i wszystko git. jakieś wskazówki albo porady? pomóżcie bo ciśnienie duże :D czy jak mam lt 3.0 musze mieć dograna topology czy moge nagrywać gdy wyskakuje topology is blank?
     
  9. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak masz LT 3.0 tylko puszczasz przez abgx. Jak wyświetla Ci się napis ten na czerwono The first 12 sectors of topology data are blank oznacza to, że gra jest zrobiona pod LT 2.0. Pod 3.0 nie dogrywa sie nic.
     
  10. mlodyflash

    mlodyflash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na początku wyświetliło sie the topology is blank, ale nie chciało mi dograć topology, okazało sie, że iso był tylko do odczytu, po odhaczeniu, abgx dograł topology należycie. rozumiem, że jak po przepuszczeniu przez abgx topology is currently verified to gra będzie latać na lt 3.0 niestety dalej wyskakuje problem ze scierka. ustawienia w imgburn mam jak z poradnika, predkosc 2,4, żadnych błędów podczas nagrywania. nie mam dysku więc gram z płyt. moge nagrać prędkościa x4 ? zmieni to coś? aa i verbatimka z singapuru
     
  11. Haxxor

    Haxxor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Jeżeli obraz jest pod Lt 2.0 to posiadając właśnie Lt 2.0 powinienem tylko płytke nagrać i będzie śmigać?
     
  12. kemsi

    kemsi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepuściłem przez abgx nagrałem iHasem na erbatimach wszystko według poradnika, nagrało się ok, weryfikacja też bez błędów, a jak wkładam płytę do konsoli to pojawia się komunikat "Dysk nie jest obsługiwany". Wie ktoś co z tym zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum