1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2K14 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TheAndreV, Czerwiec 20, 2014.

  1. TheAndreV

    TheAndreV Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Witam.
    Mam taki problem z NBA 2K14, otóż gra się włącza normalnie wszystko działa póki nie wchodzę w tryb association wyskakuję mi błąd gry i że nie można odczytać dysku. Dzieje się tak za każdym razem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nba ma zabezpieczenia CIV. Nagrasz tylko ihasem
     
  4. Dav.e

    Dav.e Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nieprawda !!!
     
  5. Dav.e

    Dav.e Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Weź pena i zformatuj go na PC do FAT32, zgraj na niego byle jakie MP3 ( ściągnij jakiegoś mixa żeby miał najlepiej ok 15min ), potem włóż do X'a i puść tą piosenkę, możesz ją nawet wyciszyć ważne żeby było odtwarzanie. Gdy już będzie odtwarzanie włóż grę do napędu i zainstaluj ją na dysku. Gra się zainstaluje bez problemu. Gdy gra już będzie na dysku żeby ja włączyć musi być puszczona piosenka ale może być wyciszona jak poprzednio, ale musi być odtwarzanie. Gra się uruchomi i będzie działać po jakichś 5-8 minutach możesz wyjąc pena i cieszyć się grą :)

    Jeżeli pomogłem kliknij przydatne !
     
    1 osoba to lubi.
  6. xVanSonPLx

    xVanSonPLx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Sprawdzone i działa, więc użytkowniku, który dodał temat spróbuj sam.
     
  7. loot2012

    loot2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2014
    Posty:
    211
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Jaki CIV ... Nagralem zwykła nagrywarka LG w kompie i jeszcze n dysku ją mogę zainstalować :D

    Tapnięte sprzed xboxa przez Neo V :)
     
  8. TheAndreV

    TheAndreV Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Nie działa, dalej to samo :(
     
  9. TheAndreV

    TheAndreV Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    wszystko działa mecze zwykłe mogę rozgrywać tylko jak wchodzę w association to odrazu wywala błąd że nie Nie można odczytać dysku.
     
  10. Dav.e

    Dav.e Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Próbujesz z MP3 ?
    Możliwe że coś z obrazem, na jakich płytkach nagrywasz ?
     
  11. TheAndreV

    TheAndreV Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Ja zgrywałem z pendriva.
     
  12. Dav.e

    Dav.e Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Co zgrywałeś z pena ? Muzyka musi iść z pena bo inaczej nic z tego nie będzie
     
  13. TheAndreV

    TheAndreV Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    no nba miałem ściągnięta na pena
     
  14. Dav.e

    Dav.e Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Masz RGH czy LT ?
     
  15. TheAndreV

    TheAndreV Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
  16. Dav.e

    Dav.e Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Noto się pisze od razu w temacie że się ma RGH
     
  17. loot2012

    loot2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2014
    Posty:
    211
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    My tu o CIV gadamy o nagrywaniu a ty pod koniec tematu mówisz że RGH masz... Boże

    Tapnięte sprzed xboxa przez Neo V :)
     
  18. TheAndreV

    TheAndreV Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Sory, sory mogłem powiedzieć że chodzi o RGH, ale nawet nie wiem co to CIV.
     
  19. JooKa90

    JooKa90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podepne sie do tematu, chcialem zapytac co zrobic z niekatywna zakladka features w grze, poprostu jest szara... jak zakutalizowac roster ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum