1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA 2k14 ...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Mrhubert, Marzec 4, 2014.

  1. Mrhubert

    Mrhubert XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szprotawa, Poland
    Mam problem z grą NBA 2k14 .. Kupiłem ją 2 dni temu i od początki mam z nią problem,a mianowicie ciągle ładuje mi się "Updating NEW content ..." i tak ciągle. Da się coś z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    miałeś jakąś aktualizacje ?
     
  4. Mrhubert

    Mrhubert XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szprotawa, Poland
    Nie,nic nie miałem.
     
  5. silork

    silork Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Również kupiłem grę i od 4 godzin ten sam problem
     
  6. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Gra raczej pobiera update. Jak dobrze pamiętam nba 2k13 też pobierało update przy uruchamianiu.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Mrhubert

    Mrhubert XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szprotawa, Poland
    Ale to trwa nieskończenie długo .. ;/
     
  8. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zależy jak szybkie masz łącze.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  9. Mrhubert

    Mrhubert XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szprotawa, Poland
    Dość szybkie. 24 mb
     
  10. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miejsce na dysku masz?
     
  11. Mrhubert

    Mrhubert XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szprotawa, Poland
    Tak. ponad 100 gb.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  12. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Grę zainstalowałeś na dysku?

    Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
     
  13. Mrhubert

    Mrhubert XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szprotawa, Poland
    Tak,gre mam zainstalowaną na dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum