1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NBA2k13 - Nagrywanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dejwa95, Kwiecień 2, 2013.

  1. dejwa95

    dejwa95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie, orientuje się ktoś czy przez Ihasa trzeba tą grę (nba2k13) nagrać? Mam lt 3.0
    Info o grze:
    REGION FREE
    LT+3.0
    Dashboard: 15574

    Teraz drugie pytanie, wiem, że mam niższego dashboard'a jakoś 14xxx..Pewnie wyskoczy aktualizacja, mogę akutalizować bez problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    ja nagrywałem laptopową i wszystko chodzi w 100%
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozesz aktualizować
     
  5. dejwa95

    dejwa95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki, bo własnie obawiałem się aktualizacji, bo kumpel kiedyś aktualizował przy włączaniu gry i mu błąd wyskoczył podczas aktualizacji i musiał wgrywać na nowa softa całego
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wgraj z pena nie z plyty
     
  7. dejwa95

    dejwa95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    1 osoba to lubi.
  9. dejwa95

    dejwa95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I mówisz, że lepiej z pendrive'a? zero ryzyka?
    i ten 16203 jest najnowszy tak?
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    raz aktualizowalem z plyty , teraz z pena i póki co żadnych problemów z tym nie ma ...
     
  11. dejwa95

    dejwa95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wielkie dzięki za wszystko.
     
  12. dejwa95

    dejwa95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem grę w imgburnie, zaktualizowałem dasha na 16203 przez pendrive, nba się nagrało, ale jak wkładam grę wyskakuje, że nie można odczytać dysku, przetrzyj miękką ścierką itd..Wiecie może co jest grane?
     
  13. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wyczysc pamięć podręczną wszystkich nośników . Jeśli nagrywałes zwykłą nagrywarką grę musisz zainstalować na dysk i przed uruchomieniem gry włączyć mp3(dokładnie to poszukaj w google mp3 fix do gier xgd3)
     
  14. dejwa95

    dejwa95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale w ogóle jej nie odczytuje, nie mogę jej wgrać na dysk, a co do pamięci podręcznej to wchodzę w ustawienia -> ustawienia konsoli -> pamięć masowa -> ciskam Y -> wyczyść pamięć podręczną i pojawia się na sekundę i znika to, nawet pasek nie poszedł, to znaczy, ze już się usunęła? czy błąd jakiś?
     
  15. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Już się usunęła. A co do tego że nie działa a jakakolwiek gra xgd3 nagrana zwykłą nagrywarką Ci działa ? Bo jeśli działają to widocznie źle nagrałes
     
  16. dejwa95

    dejwa95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Własnie to jest moja pierwsza gierka na Lt 3.0 nagrana przeze mnie, grałem jeszcze w Sleeping Dogs, ale to kumpel mi nagrywał.
     
  17. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Daj log skanu abgx tej gry od kumpla co Ci działa i tej co nagrywałes
     
  18. dejwa95

    dejwa95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tego skanu od kumpla już nie skołuje, a co do mojego to wszystko zrobiłem według poradnika co jest na forum i było, że git wszystko
     
  19. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1 masz podmieniony na inny model (spoof) gry xgd3 musisz nagrywać ihasem 2 laser słaby w napędzie 3obraz gry uszkodzony 4 źle nagrałes wróżka nie jestem także nie pomogę . I nawet nie jestem pewien czy gry xgd3 nagrane zwykłą nagrywarką działają na lt3. Mi na lt2 działają . Ale jak jest na lt3 to nie mam pojęcia
     
  20. dejwa95

    dejwa95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam tylko, że na prędkości 2,4 w imgburnie nagrywało się około 50 min..to możliwe, że coś z nagrywaniem poszło nie tak?
     
  21. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Długo się nagrywało bo małą prędkością nagrywałes. I poczytaj czy wogóle gry xgd3 nagrane zwykłą nagrywarką na lt3 działają , zwykłą nagrywarką napewno możesz nagrywać xgd2 . Xgd3 pewnie będziesz musiał nagrywać ihasem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum