1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For Speed Hot Pursit

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wolfet15, Listopad 24, 2010.

  1. wolfet15

    wolfet15 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam pytanko Czy jak przerobiłem obraz gry na wave 3 muszę wgrywać tego patcha ?? czy normalnie będzie działać ?Proszę o odpowiedz i z góry dziękuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wierzba14

    wierzba14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powinno normalnie dzilac
     
  4. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
  5. popo601

    popo601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ma ktoś linki do wersji PL ?
     
  6. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Poszukaj na stronach typu exsite, files4you itp na pewno są
     
  7. wolfet15

    wolfet15 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi chodzi o to czy będzie on dzialał z LT+ czy trzeba będzie go patchować czy nie?
     
  8. tlaa

    tlaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    /dev/null
    Trzeba wgrać patcha. Ale na chwile obecną abgx 1.0.4 robi to automatycznie!
     
  9. wolfet15

    wolfet15 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to ********** ze robi to automatycznie teaz tylko musze przerobić jak najszybciej xboxa
     
  10. Thomas_T

    Thomas_T Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie,mam pytanie związane z tą grą :) otóż mam ją pobraną z forum tutaj,jest nagrana dobrze,wkładam do konsoli,odczytuje,że to ta gra,a jak już chcę włączyć to po chwili wyskakuje komunikat " nie można odtworzyć płyty" jakoś tak .... w czym jest problem ?
     
  11. tlaa

    tlaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    /dev/null
    Prawdopodobnie brak AP25.
    Do najnowszego LT+ zostało dodane zabezpieczenie uniemożliwiające uruchomienie gry bez tego dodatku (Dodatkowa ochrona przez banem).
     
  12. przemoka

    przemoka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2007
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli reasumując, mamy abgx 1.0.4, mamy grę abgx360 - Verified i mamy tam paczkę SS i DMI. Zakładając, że ściągnęliśmy grę z tym Media ID, wsadzamy patcha (lub Abgx zrobi to automatem), po czym z automatu ma się robić patch dla AP 2.5, tak?

    Dziś wieczorem chciałbym wypalić tę grę i mieć pewność, że jest dobrze zrobiona:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum