1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need for speed Hot Pursuit czarny ekran.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koras980, Styczeń 2, 2012.

  1. koras980

    koras980 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam LT 1.9, dashboard najnowszy 14699, wypalilem NFS wczesniej puszczając przez ABGX i dalej nie działa. Kiedyś mając LT+ i starszego dasha bez problemu NFS chodzil. Probowałem włączyć i z samej płyty jak i instalując na dysk.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Do dasha 14699 musisz mieć LT 3.0
     
  4. koras980

    koras980 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki, to moge sobie sam zaktualizować mając oryginalny fw ? tak samo jak robilem z lt+ na 1.9 ?
     
  5. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    głównie chodzi o klucz napędu a nie o firmware ale jak aktualizowałes sam do lt 1.9 to lt 3.0 tak samo sie robi
     
  6. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Tak samo się robi flasha 3.0 jak 1.9 ;)
    Tylko sprawdź czy na twój napęd jest lt 3.0
     
  7. koras980

    koras980 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok da sie bo mam liteona ;d dzieki wielkie, temat do zamkniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum