1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For Speed Hot Pursuit odpali sie czy nie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez majko11, Listopad 24, 2010.

  1. majko11

    majko11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    pszczyna
    Jak w temacie

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    u mnie jest ss2

    [​IMG]
     
  5. majko11

    majko11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    pszczyna
  6. Kobian

    Kobian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanie, od czego zależy SS1 czy SS2 ?
    Gra NFS HP - LoCAL abgx po patchowaniu dalej ma SS1 ale gra działa na LT+ i najnowszym dashu.
    A po screenach widać że jedni mają SS1 a inni SS2.

    http://img146.imageshack.us/img146/4765/nfsd.png
     
  7. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    hehe jezeli nie macie przerobki lt+ to se nie pogracie proste ;) niestety nowe zabezpieczenia AP2.5 ;] musicie poczekac ;]
     
  8. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Xonee, czytaj dokładniej, lol.
     
  9. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ze co ? to chyba ty czytaj doklaniej ... bez nowego dasha i lt+ nie pogra bo na nowym dashu sobie oflaguje odrazu konsole a i tak mu nie odpali
     
  10. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po pierwsze dash z numerem 2.0.12416.0 Wystarczy czyli nie musi być najnowszy 611 a po drugie jeśli ma dasha 9199 to może zastosować sposób z 3 aktualizacjami :D Więc ty raczej czytaj dokładniej...
     
  11. przemoka

    przemoka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2007
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja miałem standardowo SS1. PFI z AP2.5 się ściągnęło, ale SS się nie zaktualizowało do v2. Dlatego ABGXem podbiłem ręcznie i teraz mam tak jak kol. %Blackburn
    Myślę, że najlepiej mieć i to PFI z AP2.5 i SSv2. Wtedy powinno działać na LT+
     
  12. majko11

    majko11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    pszczyna
    A jakas szansa żeby odpalic na IX 1.61??
     
Wczytywanie...

Poleć forum