1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For Speed-Hot Pursuit PROBLEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rezck, Czerwiec 7, 2011.

  1. rezck

    rezck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam zakupilem ta gre w sklepie i po wlozeniu wyskoczylo by pobrac aktualizacje wiec podlaczylem do neta sciagnolem aktualizacje zresetowala sie konsola i wyskakuje ze nie moze przeczytac plyty o co moze chodzic? prosze o pomoc z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    poczytaj na forum - to nie boli :)
     
  4. Maca90

    Maca90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myszków
    A masz oryginalny napęd ? ( Mi nic takiego nie wyskoczyło, a też aktualizowałem. )
     
  5. rezck

    rezck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam, konsola z 2008 roku i jakis ixtreme stary placilem 300 pare zloty
    musze przerobic na nowego ixtrema? zeby nawet nowe oryginalne gry smigaly?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    bo jak przerabiałeś to wymienili ci napęd.....musisz włożyć do konsoli napęd firmy której miałeś na początku.....i bedzie smigać
     
  7. don84

    don84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Miasto Łódź ;)
    opeael 2 czyli rozumiem że skoro mam napęd samsunga z przeróbką 1.41 a oryginalnie był zainstalowany Liteon bez żadnej przeróbki. To po wymianie samsunga spowrotem na nieprzerobionego liteona NFS powinien śmigać?
     
  8. piter1811

    piter1811 Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mroczkowa
    ja mam dość dziwny problem jak dla mnie :/ nfs się odpala normalnie, jest obraz tytulowy naciskam start, pozniej jest info o logo zapisywania naciskam A i dochodzi do wyboru profilu. Nie mam profilu xbl wiec jak wybiore moj zwykly to jest czarny ekran i nic sie nie dzieje. Jedyne co moge zrobic to wyjsc do menu konsoli... Porady?
     
Wczytywanie...

Poleć forum