1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For Speed: Hot Pursuit Pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Fenen, Sierpień 7, 2011.

  1. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Siemka mam taki mały problem. Na moim xkolcu 360 gram na monitorze 19" bez żadnego HD i tym podobnym. Pieniądze zbieram od jakiś 2 miesięcy na telewizor przynajmniej 32" (Będzie 13Września w urodzinki) I tu mam problem, gram na tym monitorze w NFS:HP i w ogóle nie da rady wygrywać wyścigów itp bo ten obraz na tym monitorze 19" tak zasuwa ze nie widzę czy jakieś auto jedzie z naprzeciwka, czy jakiś słup, skała itp stoi na skrótach. Takie coś też się dzieje w większych telewizorach ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Na większych TV jest lepsza jakość także nie masz się co martwić. Ja gram na monitorze LCD 20'' na przejściówce HDMI-->DVI i jest dobrze. (1680x1050)
     
  4. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Na monitorze LCD tak masz? (Być może na pudle CRT grasz :D) Coś mi się nie chce wierzyć (w demo NFS HP grałem na X360 i problemów nie miałem, może dlatego że tam był tylko pościg?) sam grałem na LCD na X360 19" 1440x900 i jak dla mnie było bardzo dobrze, wszystko wyraźne i dobrze widoczne (zwłaszcza że 1,5roku na tv crt grałem :p)
     
  5. K0TAKU

    K0TAKU Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    1094
    Polubienia:
    238
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Mam telewizor 32" i tą grę, i wszystko śmiga bez problemu. Nie ma żadnych problemów które opisałeś w temacie. Pozostaje poczekać miesiąc na nowy TV :)
     
  6. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Moze kabel lipa albo rozdzielczosc zla ustawiona :)sam gralem swego czasu na monitorze lcd tylko kabel mialem oryginalny od ms i bylo wszystko ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum